LED svetlo s counter Powerball multifunkčné Forceball self-generovanie Powerball cvičenie rameno sily Forceball
LED svetlo s counter Powerball multifunkčné Forceball self-generovanie Powerball cvičenie rameno sily Forceball
Sku: g17220
(3 Recenzie)
Novinka

€18.63 €22.45

Popis:

Powerball s LED Zápästie Strengthener Loptu+Speed meter / Power Grip Lopty / Power Ball / Sila Loptu na Zápästie Moc Rameno Cvičenie

Popis Výrobku:

Názov Značky:ForceBall

Funkcia:Arm

Číslo Modelu:PowerBal

Materiál:Plasti

Veľkosť:ako photoe

Farba: modrá, červená yello

Hmotnosť: 350 g/piec

Max Rýchlosť: 12,000 R. P.

Poznámka:

Táto položka je so rýchlosť, počítadlo a led svetlo, dobre zabalený v retail box . Zápästie loptu nepotrebuje batérie, je poháňaný otočením zápästia, všetko, čo potrebujete urobiť, je zvýšiť rýchlosť, tým rotačný pohyb zápästia a rýchlosť otáčania môže dosiahnuť až 12 000 R. P. M. rýchlejšie točiť ťažšie vaše svaly cvičenie.

Funkcia:

1. Perfektný výkon gadget pre športy ako golf, tenis, squash, cricketm badminton, baseball, bowling, basketbal, motokros, horské lezenie.

2. Zvyšuje pevnosť v prsty, zápästie, ruky, predlaktia, biceps, triceps, väziva a ramená.

3. Veľkým prínosom pre hudobníkov, gitaristov, klaviristi, bubeníkov.

4. Rehabilitates boľavé svaly a kĺby.

power ball powerball lakros fitness loptu lakros loptu

power ball powerball lakros fitness loptu lakros loptu

1. Akceptujeme Alipay , Západ Únie,paypal, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor VIAZANÝ; 2. Ak nemôžete platby okamžite po objednávke konečná, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 5 dní.

1. Budeme posielať balík 3-5 pracovných Dní na vaše objednávky. Položky sa zvyčajne budú odoslané prostredníctvom Čína príspevok letecky alebo HK poštou alebo Singapur Poštou alebo EMS A e-Packet; 2. Čína Príspevok Air Mail: O 15-60 dni, aby sa dospelo;

3. HK príspevok: O 11-27 dni, aby sa dospelo;

4. Singapur Príspevok: O 7-26 dni, aby sa dospelo;

5. EMS: O 6-14days, aby sa dospelo;

6. e-Packet: O 7-12days, aby sa dospelo;

7. Sme len poslať na adresu uvedenú v objednávke. Kupujúci bude zodpovedný za akékoľvek dane, colné a iné poplatky generované v kupujúceho krajiny;

8. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás v čase. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Vaša spokojnosť je našou najväčšou odmenou a moc!

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba bude v našich silách, vrátiť slúžiace pre vás. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, zanechajte nám svoju pozitívnu spätnú väzbu. Váš názor bude veľmi ocenil a nám pomôže, aby sme vám lepšie slúžili. Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, kontaktujte nás pred odoslaním negatívna spätná väzba. Raz je problém uviesť, že všetky naše štáby budú snažiť čo najlepšie, aby vám pomohol von z vyskytol problém.

Štítky: prst ruky závlačky, fitbal, 50mm e mount, m a s k, loptu rozdrviť, späť massag, powerball zápästie amp rameno tréner, amazon blackroll duoball, loptu masáž tváre, elastické kapely tréner.

  • Funkcia: ZBRANE
  • Powerball Štýl: Gyroskop loptu
  • Powerball Max Rýchlosť: 12,000 R. P. M
  • Function2: Komplexné Fitness Cvičenie
  • Číslo Modelu: eason-00258
  • Name2: Power Grip Loptu
  • Veľkosť: 50mm
  • led: LED Zápästie Strengthener Loptu
  • Materiál: Plastové
  • Názov: Sila Loptu
  • Powerball Hmotnosť: 350 g/kus

Súvisiace produkty