Krásne Kanvica Domova Tmavo-červené Lakované Keramiky Kanvica Yixing Darček Surovej Rudy Oddiel Blato Ganoderma Lucidum Kanvica
Krásne Kanvica Domova Tmavo-červené Lakované Keramiky Kanvica Yixing Darček Surovej Rudy Oddiel Blato Ganoderma Lucidum Kanvica
Sku: g172407
(1 Recenzie)
Novinka

€46.80 €73.13

Popis:

Naše produkty spoločnosti sú vyrobené podľa seba a ľudové remeslá, ktoré sú mimo poradia, a nie vyjednávania. Prosím, kontaktujte Wangwang. Štýl je kompletný a môžu byť pridané. Veľký objem alebo zavolajte pre viac informácií.

Tel: 15751788893

Popis:

[Autor] Chu Jianfei

[name]

Kal

[Schopnosť] 330cc & plusmn; 10cc

[Dimenzia] Celkový priemer: 14.5 cm, priemer: 4,5 cm celková výška: 8.3 cm

[tekutého] 9-jamkové odpadových vôd

[plavidlá] Ručné

[úvod] Hrnce boli od slávnych umelcov v Yixing, ťiang počas vlády Zhengde a Jiajing v Dynastie Ming. Hovorí sa, že jeho priezvisko je Gong a jeho meno je Gong. On je úradník bookboy. Keď sprievodný master štúdium na Jinsha Chrámu v Yixing, starý mních v chráme bolo veľmi dobré na to, aby fialová hlinené hrnce a naučil sa tajne. Neskôr sa používal starý mních, aby si umyl ruky a vkladov hliny v spodnej časti dph. Napodobňoval na žlčové z Ginkgo biloba strom v blízkosti Jinsha Chrámu, ktorý je tvar stromu nádory, aby sa pot a engrave vzory na žlčové. Po horenia, hrniec bol veľmi jednoduchý a krásny, tak toto fialové piesku hrniec imitácie prírodnej forme sa stal slávnym zrazu ľudia volali ju pot.

o

1, to vidím presne rovnakej farby a fyzického objektu na displeji?

Odpoveď: Niektoré obrázky a objekty, ktoré vidíte na monitore sú ldquo; chromatické aberration je rdquo; chromatické aberration bol vždy náročný problém v sieti obchodu, pretože existuje mnoho dôvodov, pre chromatické aberration.

Napríklad, rovnaký obrázok, bude mať nejaký rozdiel na rôznych monitoroch, ktorý prichádza od mnohých faktorov, ako sú displej, technológia, jas, farby, teploty, atď. Okrem toho prostredia, v ktorom fotografujete je odlišná od prostredia, v ktorom môžete zobraziť produkt. Sme tiež sa snaží ovládať farebný rozdiel, čo je problém, ktorý sa nikdy nemôže vyhnúť. Prosím, súhlasíte s tým, aby strieľať znova.

2, ak bol tovar poškodený v prepravného procesu, ktorý je zodpovedný za škodu?

Odpoveď: Máme prepravný obal opatrenia, ktoré môžu zaručiť viac ako 99% prepravu. Ak bol tovar poškodený v priebehu prepravy, prosím, kontaktujte nás v čase (nie je kontaktné informácie na obale). Budeme zákazníkom poskytnúť uspokojivú odpoveď v čo najkratšom čase.

3. Tam, kde som, neviem vyjadriť, že spoločnosť môže sa tam dostať. Čo ak žiadna pošta spoločnosť môže sa tam dostať?

Odpoveď: Máme plný úväzok produkt odosielateľov. Predtým, než sa produkt je zaslaná, budeme kontrolovať, podrobne, ktoré mailing spoločnosti by mali byť použité vo vašej oblasti s cieľom zabezpečiť, že výrobok je dodávaný na vás bezpečne. Ak sa nám nepodarí nájsť poštovým podnikom na vašej oblasti, potom budeme vás kontaktovať na našej vlastnej iniciatívy a dá zodpovedajúce riešenia podľa vašej situácie.

4. Čo mám robiť, keď nie som spokojný s kvalitou tovaru?

Odpoveď: Sme nemôže zaručiť, že kvalita tovaru je veľmi dobrá. Ak si nie ste istí, môžete si kúpiť vzoriek prvý, potom si ich objednať v dávkach. V rovnakom čase, produkty na predaj v našom obchode sú remeslá a nedokonalé a bezchybný. Prosím zmerajte ich mierne, keď ste sa k nej vyjadriť. Nechceme veriť v existenciu & ldquo; odborná zlé recenzent & rdquo; 1. Všeobecné ustanovenia distribúcie

1. tovaru požadovaného kupujúcim sú dodávané podľa zásad &ldquo, &rdquo a zásielky.

2. Veľkosť a hmotnosť výrobku sú len pre referenčné účely. Ručné meranie je mierne odchýlil. Konkrétne špecifikácie a váhy sú založené na skutočných objektov.

3. Nákladná, faktúry a iné súvisiace náklady znáša kupujúci. 2. Vo všeobecnosti, budeme dokončenie súvisiace položky do jedného pracovného dňa po obdržaní vašej platby a odovzdať ich do príslušnej distribučnej spoločnosti za distribúciu. V prípade veľkého počtu objednávok, dodacích cyklus sa omešká o 1-2 pracovné dni. Okrem toho, tieto situácie môžu ovplyvniť distribúciu cyklu:

A. Ste si objednali tovar mnoho druhov výrobkov, ale štýlov a množstvo našich existujúcich zásob sú nedostatočné, ktoré môžu byť priradené v čase. Potrebujeme, aby zabezpečil výrobu teraz (budeme s vami komunikovať prvý).

B. Po potvrdení objednávky a pred sprostredkovanie výroby, môžete dočasne žiadosť o zmenu štruktúry produktu alebo podiel.

Počet C. objednávky je viac.

D. Na právne sviatky a víkendy. Ovplyvnené niektorí zamestnanci'rest a iných faktorov, distribúcia cyklus zaostáva.

Štítky: lucidum, čaj kanvica yixing, kanvicu porcelánu yixing, ganoderma lucidum, reishi, gaiwan kanvica yixing, čínsky hliny kanvica, hlina kanvica yixing, teapot, huba reishi.

  • Produkt trieda kvality: Prvá trieda
  • Čaj príslušenstvo: Nič
  • Názov Značky: XINCI
  • Cena segment: 100-200 prvok
  • Balenie: Darčeková Krabička
  • Špecifikácie: [Schopnosť] 330 CC +10 CC
  • Kapacita: 201-300 ml
  • Kategória výrobku: teapot
  • Povrchové technológie: Ruky
  • Materiál: Fialová Hliny
  • textúra materiálu: yixing

Súvisiace produkty