900D Veľké Vojenské Šatka Batoh výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu Taktické Taška cez Rameno Armády Molle Hrudníka Pack Nepremokavé Outdoor Camping, Turistiku Batoh
900D Veľké Vojenské Šatka Batoh výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu Taktické Taška cez Rameno Armády Molle Hrudníka Pack Nepremokavé Outdoor Camping, Turistiku Batoh
Sku: g17241
(1 Recenzie)
Novinka

€6.59 €12.68

Popis:

Drahý Priateľ, Vitajte v našom obchode! Sme zaručené pre vás:

Najnižšia cena: našom obchode všetky položky je najnižšie ceny na Golstroj.sk. sme továreň na produkt, špecializujeme sa na všetky druhy Oblečenie & Topánky & Taška

Top Kvalita: naše položka so značkou a kvalitné, bude zárukou vašej spokojnosti.

Veľké Zásoby a Rýchle Lode: sme veľká spoločnosť s veľký sklad, mať silný tím služby pre vás. vždy sme loď v 0-48hours.

Drop Shipping a Veľkoobchod: ponúkame drop shipping a veľkoobchod, neváhajte a kontaktujte nás.

Taktické kožená taška pack je vyrobená z odolného 900D polyster nepremokavou vrstvou vo vnútri. Veľkosť cca.: 30*23*17 cm/12.2*9*6.7 palcov(H*W*D); Max. dĺžka ramenný popruh: 135 CM/53.15 palcov.

PE PENA vložiť do vnútorného vrecka, aby bolo bezpečné pre vaše elektronické výrobky v tejto kožená taška. Plná podšívka vo vnútri, môžu byť použité ako jemné výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu deň taška.

Robustný ramenný popruh, konštruované s anti-slza oxford tkanina, mäkké prostredníctvom čalúnenia vložiť a 35 CM dĺžka mäkký priedušný oka oblasti na ochranu rameno.

Dobre vykonanej hladké zipsy zub, môže odolať prietok vody do taška cez rameno rýchlo, Celý set MOLLE popruh pre vonkajšie ozubené prevody; Mnohými vreckami na dennej báze, ako napríklad iPad, malý poznámkový blok, kľúče, peňaženka, mobil, baterka atď.

Praktický a pohodlný ako výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu šatka pack, náprsné vrecko, ruky tašku, taktické versipack, puzdro, prvá pomoc kit, taška na plienky, a tak ďalej.

Štítky: veľký batoh molle, airsoft taška, sinairsoft taktickej, vrecko batohu vojenské, Batoh, gu kožená taška mužov, silikónové šatka tašky, zbraň šatka multi, náprsné vrecko so systémom lezenie, bee kabelka.

  • Číslo Modelu: Vojenské Šatka Batoh
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Pohlavie: MUŽI
  • Hlavný Materiál: Oxford

Súvisiace produkty