Cartoon PU Kožené puzdro Pre iPad Pro 10.5 palcový 2017 Ultra Tenké Slim Flip puzdro Smart Cover obal Pre Nový iPad Pro 10.5 Coque Fundas
Cartoon PU Kožené puzdro Pre iPad Pro 10.5 palcový 2017 Ultra Tenké Slim Flip puzdro Smart Cover obal Pre Nový iPad Pro 10.5 Coque Fundas
Sku: g172451
(0 Recenzie)
Novinka

€9.79 €11.65

Popis:

Špecifikácia Výrobku:

1 .Štýl: vyrobený z vysoko kvalitnej pu kože -- Ušľachtilý,Elegantný,Atmosferické

2 .Materiál: Vysoko kvalitnej pu kože

3 .Funkcia: Prípad so stojanom funkcie , u ltra t hin d esign s c ard h starší. Chrániť váš tablet od nárazom, poškriabaním, nárazmi, vplyv ako anti-prach a iné daliy škody.

4 .Jedinečný dizajn umožňuje ľahký prístup ku všetkým tlačidlá, ovládacie prvky a porty bez nutnosti demontáže prípade.

5 .Farba 17 štýly vybraných

6 .Kompatibilné S : ipad pro prípade 10.5 cm.

Logistika: 1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO / francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4 Položky bude loď EMS, DHL, UPS, Fedex, TNT, väčšina krajín trvá len 3-7days pracovných dní. Air Mail potrebovať asi 10-25days dorazí do väčšiny krajín, ale Brazília, Rusko, Turecko niekedy bude meškanie viac, pretože miestna pošta a vlastné. (okrem dovolenky)

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Zásielky:

1 Väčšina objednávky bude dodaný von do 2-5 pracovných dní po zaplatení potvrdenie. Ak existuje akékoľvek výnimky, budeme vás informovať zanechal správu.

2 Keď dostať tovar, prosím skontrolujte, či balík nie je rozbité a tovar je v poriadku. Ak nie je nefunkčné spôsobené zásielky, prosím odfotiť a požiadajte kuriéra prihlásiť. Pomôžeme žiadať náhradu za vás.

3 Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Spätná väzba:

Sme úprimní na Golstroj.sk. Všetky naše položky pochádzajú z Číny s vysokou kvalitou. Ak máte akýkoľvek problém, po zobraziť produkty, ihneď nás prosím kontaktujte.

Spätná väzba je pre nás dôležité, venujte prosím čas odísť pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. Sme guarentee urobiť to isté pre teba. Ďakujem za to, že nám šancu robiť veci práve tým, dobrá komunikácia.

Štítky: ipod farba prípade, ipad 2 kremíka, prípad 105, puzdro pre iphone s yorkies, ipad pro 10.5 hliníkové prípade, ipad pro 9.7 palca prípade, ipad mini silicon, prípad pre huawei matepad 10, ipad vzduchu 2 ťažké, ipad mini protector.

  • Aplikácia Notebook Veľkosť: 10.5"
  • Druh: Ochranný Plášť/Skin
  • Dĺžka: 25cm
  • Štýl: Móda
  • Kompatibilné Značky: Pre Apple iPad
  • Package: No
  • Vzor Typ: Tlač
  • Názov Značky: Aoneiptx
  • Pre IPad Model: iPad Pro 10.5 palec
  • Funkcia: MÄKKÉ
  • Číslo Modelu: Pre iPad Pro 10.5
  • Materiál: PU
  • Model Kompatibilita: pre iPad PRO 10.5,A1701,A1709
  • Šírka: 17.5cm

Súvisiace produkty