500pcs/veľa Rýchle dodanie 10g Jasné Prázdne Krém Jar 10 ml Transparentná Krém Hrniec Displej Case10cc Kozmetické Balenia
500pcs/veľa Rýchle dodanie 10g Jasné Prázdne Krém Jar 10 ml Transparentná Krém Hrniec Displej Case10cc Kozmetické Balenia
Sku: g172473
(0 Recenzie)
Novinka

€91.83

Popis:

10g Jasné Prázdne Krém Jar 10 ml Transparentná Krém Hrniec Displej Case10cc Kozmetické Balenia

Funkcia:

100% Zbrusu nový .

Farba: číra

Kapacita: 10 g/10 ml

Materiál:Plast

Veľkosť: cca. Dia 37mm x H 20 mm.

Package: nie

Druh poznámka:

Ak u potrebujete 3g,5 g, 10 g ,20 g veľkosť , pelase kontaktujte nás ak chcete zistiť cenu. vďaka.

Medzinárodná Doprava

Budeme bežne spracovávať objednávky do 24-72 hodín, ale my nemôžeme zaručiť dodacia lehota vzhľadom na rôzne vlastné zákony a medzinárodné mailov. Prosím, aby takmer 4 týždne, doprava dni pre medzinárodné dobierku. Poskytujeme tiež urýchlené služby pre medzinárodné objednávky. A ak potrebujete rýchlu prepravu, kontaktujte náš služby zákazníkom ak chcete získať pomoc. Ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti to.

Platobné podmienky

Väčšinou: EMS:5-14days. UPS/DHL/FedEX/TNT:3-7days. Hongkong post /Čína Príspevok:30-90days.

Máme loď na Alixpress adresu LEN. Prosím, uistite sa, že vaša adresa v Alixpress je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť.

Warranty&Return

1.Kúpiť s dôverou!

2.Vrátenie alebo výmena vyžiadanie je k dispozícii iba žiadostí v rámci 1 týždňa po parcely prijaté & vrátenie položky ako v rovnakom stave, v akom prijaté.

3.Prosím, kontaktujte nás na žiadosť o vrátenie povolenia. Vaše meno, aukcie, číslo a dôvod pre vrátenie by mali byť zahrnuté v e-maile. Všetky položky vrátil, musí obsahovať všetky originálne balenie.

4.Prosím repack položky opatrne. Položky vrátil sa bude testovať a nových náhradných bude odoslaný kupujúcemu ihneď, ak nájsť chybné. V prípade, že vhodnou náhradou nie je k dispozícii, potom vrátenie bude vydaná. Doprava, manipulácia a poistné poplatky sú nerefundovateľné.

5.Ak je položka zistí chybný, tovar vám bude zaslané späť kupujúcemu na náklady kupujúceho. Položky vrátený bez čísla RMA budú odmietnuté a vrátené odosielateľovi. Kupujúci je zodpovedný za Všetky Návrat Poštovné a Prepravné náklady. Kupujúci je zodpovedný za dodatočné prepravné náklady na položky, ktoré sú vrátené odmietol a/alebo nedoručila. Neprijímame žiadne vráti bez povolenia číslo na obale alebo etikete sa vrátil v roku. Druh Poznámka

1.Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

2.Tieto poplatky sa obyčajne zhromažďované poskytovanie nákladnej dopravy (poštovné) spoločnosť alebo ak vyberiete položku hore , nepleťte si ich pre ďalšie poplatky za dopravu.

3.Nenechávajte Negatívnej spätnej väzby, bez žiadajú nás o pomoc. Najprv nás kontaktujte, ak máte nejaký problém.Snažíme sa odpovedať na všetky správy, ako rýchlo, ako je to možné.

Štítky: 10 ml jar, 10g kozmetické jar, jar hrniec, jasné, kozmetické jar, krém jar, 10g jar, 10g hrniec, jar plastové, 3g jar, 2g jar.

  • Veľkosť: 10g
  • Položka Druh: Fľašiach
  • Číslo Modelu: R10
  • farba: Jasné

Súvisiace produkty