Nový Deň a Noc Transparentné Sklo Auta Slnečná Clona Proti oslneniu Doska Príslušenstvo
Nový Deň a Noc Transparentné Sklo Auta Slnečná Clona Proti oslneniu Doska Príslušenstvo
Sku: g17276
(0 Recenzie)
Novinka

€9.17 €11.90

Popis:

body, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Nový Deň a Noc Transparentné Sklo Auta Slnečná Clona Proti oslneniu Doska Príslušenstvo

Popis: Funkcia:

POHODLNÉ - Transparentné Slnečná Clona Deň a Noc Anti-glare je veľmi pohodlný a menej zhonu používať! To sa dá ľahko skladovať, keď to nie je potrebné, pretože sa môžete ľahko odstrániť, keď ju nepotrebujete.

OCHRANA-Transparentné Slnečná Clona Deň a Noc Anti-glare poskytuje ochranu používateľa alebo osôb na prednom sedadle, ktoré sú viac citlivé na lúče slnka. Toho príliš veľa na slnku bez poskytuje niektoré ochrana očí môže spôsobiť závažné očné problémy. To, že túto clonu, môže chrániť vaše oči počas jazdy. Plus! Je noc, anti-glare ďalšie sústredenie na jazdu a v noci.

CENOVO veľmi prijateľné možné Zento obchodov. Dodáva sa s nie len slnečná clona na deň, ale aj anti-odlesku v noci!

INŠTALÁCIA veľmi jednoduchá a rýchla inštalácia. Nie je potrebné byť podporovaný zariadení môžete jednoducho stlačte klip, videoklip v réžii clonu v aute. Plus, je možné ľahko nastaviť polohu v najviac pohodlné nastavenie, ktoré chcete

Materiál: ABS+PS

Veľkosť: 29x30cm

Farba: Ako na obrázku zobraziť

Balenie Obsahuje: 1 x Slnečná Clona Doska

Štítky: slnečná clona auto, auto slnečná clona prípade, zložiť slnečnej clone auta, dieťa slnečná clona pre auto, rýchle slnečnej clone auta, teenzone, jasné slnečnej clone auta, proti oslneniu slnečnej clone auta, kožené smart peňaženky, magnetické slnečnej clone auta.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: Vecligt

Súvisiace produkty