170x75cm Prírodné Šaty Materiál Kvet Hodvábny Šifón Textílie Maľovanie HF01
170x75cm Prírodné Šaty Materiál Kvet Hodvábny Šifón Textílie Maľovanie HF01
Sku: g172835
(0 Recenzie)
Novinka

€8.49 €14.16

Popis:

Obchodné Meno: 170 cm*75 cm napodobňované hodváb veľkú šatku

Materiál: Hodváb,Rayon

Textílie Typ:hodváb viskózový hodváb (nie je 100% čistý hodváb, pls poznámka)

Oblek pre Jar,Leto,Jeseň,Zima

Veľkosť: 170 * 75 cm

【Model špecifikácie] vyzýva: 170 * 75 cm ručné meranie, tam bude 1-2CM chyba

【Údržba] vyzýva: ručné umývanie, s neutrálnym mydlom alebo špeciálny krém do studenej vody po suché, prosím, nie dlho máčať, nie na slnku!

Vyberte si rôzne výtvarné veľké námestie na výber, každý z nich je veľmi krásne, je hrubé silk satin soft, nie druh malý a tenký Oh (* ^ __ ^ *),

Ako šatka pre ručné práce, ak nie sú malé nedostatky (farebný bod, malý skok drôt) Prosím ťa, odpusť mi, nebude mať vplyv na používanie mysle, p ro-pro-prosím kupovať opatrne , jednoduché nakupovanie, šťastný priatelia, dúfam, že ste spokojný

Kupujúci čítať

1. Bežný tovar zdarma, môžete si tovar po 10 až 15 pracovných dní, dúfame, že všetci zákazníci dostanú tovar prvýkrát. (okrem špeciálnych)

2. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v projekte cenu alebo prepravné náklady, je na zodpovednosti kupujúceho, kupujúci je zodpovedný za krajiny daňového zaťaženia a/alebo povinností, ak je to potrebné.

3. 3 dní vrátiť politike, ak existuje akékoľvek poškodenie tovaru, napíšte nám fotografie, pošleme nový tovar čo najskôr, tovar, ktorý nie sú spokojní, budeme akceptovať vrátenie peňazí alebo zmeniť, ale nebudete používať alebo poškodenia tovaru,

4 keď sa zobrazí tovar, prosím, potvrďte prevzatie tovaru, ak ste spokojný, dúfam, že nám môže dať päť-hviezdičkový dobrú spätnú väzbu, vaša odozva je náš rast je dôležité usmernenie.

5. Ukladáme všetky výrobky sú všetky reálne streľba, ale preto, svetla, Uhol a obrazovka počítača rôznych dôvodov, materiál skutočných farieb môže byť trochu mimo farieb a obrázkov, vezmite prosím na vedomie, keď zákazník objedná, prosím, potvrďte farbu vybraného.

Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás, budeme riešiť na vás, kým budete spokojní.

Veľmi pekne vám ďakujem za váš príchod

Dúfam, že budeme mať dobrú spoluprácu

Spokojní, prosím, dajte nám päť hviezdičkový chvála

Štítky: textília kvetinový tlač, textílie hodvábny satén, textílie satin, charmeuse hodváb, šifón tkaniny tlače, hodvábny šifón, charmeuse satin, cue dreva, prowl, biliardové tágo.

  • Šírka: 170x75CM
  • Funkcia: Anti-Ťahať
  • Technics: Tkané
  • Materiál: Polyester / Akryl
  • Štýl: kríž
  • Druh: Charmeuse Tkaniny
  • Pletené Typ: osnova
  • Typ Produktu: Aramid Textílie
  • Netkaných Technics: Točilo-Lepené
  • vzor: Obyčajný Farbená
  • Semiš Textílie Typ: HODVÁBU,Polyester

Súvisiace produkty