Veľkonočné Moss Bunny Figúrka Králik Socha Festival Záhrada Dvore Králik Home Office Dekorácia, Ozdoba Príslušenstvo
Veľkonočné Moss Bunny Figúrka Králik Socha Festival Záhrada Dvore Králik Home Office Dekorácia, Ozdoba Príslušenstvo
Sku: g172873
(0 Recenzie)
Novinka

€5.29 €7.55

Popis:

Informácie O Produkte:

1、Ideálne pre veľkú noc: Králiky sú populárne prvok veľkú noc, predstavujúce jar a vitalitu. Ak dáte načechraný králikov na stoly, stolíky a police, alebo záhradu, zvýšenie Veľkonočnú atmosféru. Roztomilé a zábavné jar vzhľad. Okrem toho, ak ste ho umiestnili v prednej časti počítača, je to dobré pre vaše oči.

2、Ideálna Veľkosť: Moss zajac sedí poloha: 8*6*11 cm; stáleho držania tela: 6*7*14 cm, ideálna veľkosť pre zdobenie stoly a stoly. Je tiež vhodný pre záhrady, stoly a dvorov.

3、Vysoko kvalitné Materiály: roztomilý moss králik je vyrobené z ekologicky ochrany živice, odolná voči vode a olejom-dôkaz. Č vyblednutiu problém.

4、Odolné na Použitie: Vyrobené z umelého moss a umiestnené na stole bez vody, ani na prehnanú starostlivosť potrebné. Možno ľahko čistiť s sušič na vlasy. Odolné, môžu sprevádzať vás na dlhú dobu s krásnym vnútorné a vonkajšie dekorácie.

5、Roztomilý Vzhľad: Výtvarné spracovanie a svieže farby, ktoré prinášajú jar atmosféru a zábavu na vašej záhrade, na dvore, domov, písací stôl, party, a vašu rodinu a priateľov bude milovať ich roztomilý vzhľad.

Špecifikácia:

Názov: Králik Dekorácie

Materiál: živica

Hmotnosť(cca.):

sedí poloha: 100g

sedí poloha: 150g

Veľkosť(cca.):

Sedí poloha: 8*6*11 cm/3.15*2.36*4.33 v

Stály postoj: 6*7*14 cm/2.36*2.75*5.51 v

Použitie: vhodné pre kancelárie, vchody, atď.

Balenie Zoznam:

1*Králik Dekorácie

Fotografie Produktov:

Štítky: krajina veľká noc výzdoba, dekor veľkonočné, 3 veľkonočné dekorácie, muži bunny, cínové figúrky, figúrka stroj anime, veľkonočný zajačik dekoratívne, anime marvel socha, offic tabuľka, bing bunny figúrka.

  • Materiál: Živica
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Je To Inteligentné Zariadenie: No
  • Drop shipping: Podpora
  • Štýl: Moderné
  • Tému: Zviera

Súvisiace produkty