Bluetooth, Aux Prijímač, kábel Kábel Adaptéra s mikrofónom pre Renault Clio,Kangoo,Megane 2005-2011 Aux Vedúci Jednotky Rozhranie
Bluetooth, Aux Prijímač, kábel Kábel Adaptéra s mikrofónom pre Renault Clio,Kangoo,Megane 2005-2011 Aux Vedúci Jednotky Rozhranie
Sku: g172970
(1 Recenzie)
Novinka

€9.12 €11.11

Popis:

>>>

Stručný Zavedenie Nového Výrobku

Modul vám pomáha prehrávať hudbu uloženú na zariadenie s technológiou Bluetooth na rádio prostredníctvom bezdrôtového prenosu, ktorý rieši problém, že vzhľadom na nedostatok vyhradené audio vstup porty a nevýhody používania signálne káble v aute stereo.

Poznámka

1.Prosím potvrď, či obsahuje stereo AUX, alebo letného criginal rozhranie pred nákupom.Môžete sa obrátiť na náš personál na opýtajte sa viac podrobností o modul alebo prijať elektronický manuál,ďakujem!

2. Tento modul typu nepodporuje hands-free hovoru :To nepodporuje prijatie/zavesiť pod prostredníctvom autorádia tlačidlá a volantu tlačidlá

3. Tento modul nemá podporu pre bluetooth AVRCP Ovládanie :To nemôže cez autorádio pomocou tlačidiel alebo volant tlačidlá na Prev/Next Sledovať,Pozastaviť/Prehrať,Rýchle pretáčanie dopredu/dozadu

>>>

Funkcia

1. Plug & Play:nainštalované prostredníctvom originálneho CD meniča port, ľahko a rýchlo, dokonale integrovaný s autom.

2. Bezdrôtové A2DP) Prehrávanie : ľahko streaming hudby pre zariadenia bluetooth do továrne auto stereo systém.

3. Vysoká Zvuková Kvalita : pripojenie na auto stereo, bankovým postroj,bez rušenia a bez straty kvality zvuku,súperiť originál CD zvuk.

4. Umožní ľahko sa populárne konfigurácia advanced auto stereo,je najlepšou voľbou pre bezpečnú jazdu a radosť z digitálnej hudby.

Špecifikácia

Vstupné napätie : 4.5 V ~14.6 V DC

Prevádzkový Prúd : 600mA

Pohotovostný Prúd : 20mA

DAC Rozlíšenie : 20bit

Celkové Harmonické Skreslenie : 0.05%

SN Pomer : 90dB

Frekvenčná Odozva:20HZ-20KHZ

>>>

Kompatibilné modely

Kompatibilný len s "Aktualizácia Zoznamu" rádiá a CARMINAT rádia na nasledovné modely:

na Renault Clio (modely 2005-2011)

na Renault Espace (modely 2005-2011)

na Renault Kangoo (modely 2005-2011)

na Renault Laguna (modely 2005-2011)

pre Renault Megane (modely 2005-2011)

pre Renault Scénické (modely 2005-2011)

pre Renault Prevádzky (modely 2005-2011)

na Renault Twingo (modely 2005-2011)

na Renault Modus (modely 2005-2011)

pre Renault Master (modely 2005-2011)

Nie je práca pre Renault rádiá s obrazovke alebo GPS

Nie je práca pre Renault modelov pred 2005

Tento adaptér bude fungovať len pre Renault 'Aktualizácia Zoznamu" typ rádia, ktoré majú 'AUX' možnosť uvedená v aktualizácii menu.

Väčšina Automobilov má tento typ rádia, ale existuje niekoľko s "Tuner Zoznamu" typ vedúci jednotky, ktoré tento kábel nebude pracovať.

Tento adaptér môže byť použitý, ak už máte CD menič pripojený do rádia ako sa to používa iný socke

>>>

Package Zahrnuté

1x bluetooth, aux kábel

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za tovar vrátane prepravných nákladov. Pošleme položky, akonáhle je to možné. Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže mať vplyv na čas, ktorý ste si zásielku. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, sprostredkovanie zdroje, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Štítky: audio nissan, megan 2 rádio, 307 usb, rozhranie renault modus, postroj renault, renault logan, autool bt360, bluetooth renault, obrana renault clio 2004, bluetooth clio.

  • Špeciálne Funkcie: bluetooth, aux prijímač s mic
  • Názov Modelu: bluetooth, aux kábel
  • Napätie: 12V
  • Druh Materiálu: Iné
  • Položka Veľkosť: Iné
  • Moc Von: Iné
  • Názov Značky: Vieruodis
  • Položka Hmotnosť: 0.06kg
  • Rozhranie: Bluetooth

Súvisiace produkty