Horúce Bikini Set Bikini Malé Poprsie Hrubšie Priedušná Hubky Podprsenka Pad Neviditeľné Hrudníka Podložky Bikini Push Up Plavky S Vypchávkami Bikiny
Horúce Bikini Set Bikini Malé Poprsie Hrubšie Priedušná Hubky Podprsenka Pad Neviditeľné Hrudníka Podložky Bikini Push Up Plavky S Vypchávkami Bikiny
Sku: g173350
(2 Recenzie)
Novinka

€3.75 €4.17

Popis:

1.Vysoká kvalita Transparentné silikónové podložky. 2.Jeho dych je pekné ,ako jeho jedinečné honeycomb dizajn.nemusíte sa cítiť nepríjemne, s hrudi, na dlhý čas. 3.keď prilepíte ju na vaše poprsie,môžete cítiť, že je veľmi mäkké . 4.Push Up efekt je pekné.Tak Sexy.

NEVIDITEĽNÉ POVZNESENIE

1.UPLATŇUJÚ (1)Očistite a osušte pokožku,ale drž sa od zvlhčovače,ťažké mydlá,práškov,olejov a parfumov-oni len sťažujú lepidlo na pobyt dal. (2)predkláňať na pozíciu, vaše prsia,potom skontrolujte zrkadlo uistite sa, že vaša silueta je úplne dokonca. (3)Zvoľte úroveň vášho výťahu. Ďalšie štiepenie,umiestniť poháre Ďalej od seba. O niečo jemnejšie tvar, Miesto nich bližšie k sebe. (4)Aplikovať poháre jeden prsník v čase. A ísť pomaly-to je ľahšie, ak budete mať čas. Držať pohár hrany s oboma rukami. Flip je vo vnútri našich a nalepte lepiacou do pokožky tým, poklepal ho zľahka s vašej ruky, ktorá sa začína v strede a pracovať smerom k okrajom. (5)Pripojte predné zatvorenie a pevne stlačte na poháre s oboma rukami na bezpečné držanie. 2.ODSTRÁNIŤ Vziať si na čas.Unfasten dopredu bližšie. Držte svoju pleť jednej strane a jemne šupkou pohár s vašou druhej strane. Začnite od hornej časti a ťahom nadol. 3.STAROSTLIVOSŤ (1) Ručné bol jemne v teplej vode s jemným mydlom.alebo použite Štýl Tajomstvo čistiaci prostriedok. (2) Používať iba dlane vašej ruky umyť,kefy alebo nechty môžu spôsobiť trvalé poškodenie lepidlo. (3) dôkladne Opláchnite a nechajte vyschnúť. Skladujte v originálnom prípade. (4) Zopping zavrieť po poháre majú sušené complerely. (5) nie práčke alebo chemicky. 4.UPOZORNENIE Ak chcete predĺžiť životnosť vášho Štýlu Tajomstvá,NIE: (1)Uterák, suché alebo miesto priľnavý povrch proti oblečenie. (2)Čisté akýkoľvek objekt, iné ako na dlani(pozrite si pokyny o starostlivosti). (3)Čistým s alkoholom.Bleach alebo iný čistiaci roztok, iné ako Štýl Secrects čistiaci prostriedok. (4)Odstrániť lepidlo,bude to poškodenie povrchu. (5)Používať ostré predmety, v blízkosti tohto výrobku. Ak ste náhodou punkcia poháre,použiť lepidlo obväz, aby sa zabránilo ďalšie delenia.

Štítky: bikini malá veľkosť, bikini neviditeľné, krava tlač sexy, plavky, líniové plavky, ruský plavky, bikini micro mini, veľké remeň, plavky ženy, xl, monokiny.

  • Fit: Hodí väčší, než je obvyklé. Pozrite prosím tento obchod je veľkosti info
  • Materiál: Nylon
  • Názov Značky: Melphieer
  • Pás: Nízky Pás
  • Podpora Typ: Drôt Zadarmo
  • Položka Druh: Bikiny Nastaviť
  • Vzor Typ: Pevné
  • Pohlavie: ŽENY
  • S Pad: Áno

Súvisiace produkty