Ahoj-Viz Pletené Čiapky S Reflexným Pruhom pre Mužov a Ženy
Ahoj-Viz Pletené Čiapky S Reflexným Pruhom pre Mužov a Ženy
Sku: g173419
(1 Recenzie)
Novinka

€7.72 €15.14

Popis:

Ahoj Vis Teplé Zimné Zrastov Čiapočku Klobúk Ahoj-Viz Pletené Čiapky S Reflexným Pruhom pre Mužov a Ženy

Materiál: 100% akryl. Mäkkosť a anti-bakteriálne. Jedna veľkosť pre všetkých.

[ REFLEXNÉ pre BEZPEČNOSŤ ] : čiapočku klobúk použite svetlé, farebné farby a reflexné prúžky, aby ste sa vystúpiť na všetky časy a príležitostiach. Všetko okolo reflexná orezania znamená lepšiu viditeľnosť na ceste,zaistenie bezpečnosti chôdza alebo beh na noc.Pri extrémnych športov, ako je táborenie alebo vonkajšie, lyžovanie, žiarivo reflexné čiapočku klobúk vám môže pomôcť získať si všimol a zachránila tak rýchlo, ako je to možné.

[ TEPLÁ & ÚTULNÝ ] : reflexné čiapočku klobúk je vyrobený z vysoko kvalitného materiálu, a klobúk by vaša hlava v teple zakrýva uši a udržať si pohodlné pod klobúk. Double pletené dizajn, elegantný a jednoduchý outter, mäkké a teplé vnútorné , aby ste sa tešiť na pohodlné excerise skúsenosti.

[ VIACÚČELOVÝ ] : Tento soft čiapočku dokonale hodí pre všetky indoor-outdoor aktivity. Ideálny choise na lov, hicking, cestovanie, kempovanie a tiež vojenské, armády, polície a špeciálnych jednotiek.

[ Vysoká Odolnosť ] : reflexné čiapočku spp príde zadarmo veľkosť, ktorá môže byť upravená na každého hlavu s pohodlie a mäkký pocit. Vysoká odolnosť umožňuje nechať pobyt na hlavu, a nebude sklzu nadol.

Štítky: ahoj viz vesta, ostrov kameň, ženy ruky tašku s dopravou zadarmo, medveď ty, cashmer klobúk, baseball plyšové, írska ďatelina, zelená snapback, klobúk muž zime, reflexné pracovné spp.

  • Názov: Vysokej Viditeľnosti Reflexné šiltovku bezpečnosti klobúk
  • farba: Fluorescenčná Žlté, Oranžové
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Certifikácia: ŽIADNE

Súvisiace produkty