Auto Neznížila Sťahovák Nástroje Auto Repair Tool Auto Neznížila Opravy Neznížila Sťahovák Stavebnica 2 v 1 List Reverzné Kladivo Kladivo Lepidlo Karty Prísavky
Auto Neznížila Sťahovák Nástroje Auto Repair Tool Auto Neznížila Opravy Neznížila Sťahovák Stavebnica 2 v 1 List Reverzné Kladivo Kladivo Lepidlo Karty Prísavky
Sku: g173460
(2 Recenzie)
Novinka

€14.93 €18.66

Popis:

Podpora dropshipping a wholesaling.

100% Originál a s zadarmo po-predaj záruky. Auto Neznížila Sťahovák Nástroje Auto Repair Tool Auto Neznížila Opravy Neznížila Sťahovák Stavebnica 2 v 1 List Reverzné Kladivo Kladivo Lepidlo Karty Prísavky, Prečo odporúčame ju pre vás ?

nový dizajn , vhodné pre rôzne veľkosti preliačiny. Aktualizované kvality

Vysoká kvalita pdr náradie. automobilový telo opravy nástrojov.

najnovšie balenie dizajn, viac pohodlne užívať a prevádzkové. Každý nástroj je vysoká kvalita a dobré repution z Profesionálneho užívateľa.

Rýchlejšie, takže poštovné a balné bezpečnosti.

Ako používať tento paintless neznížila súpravy na opravu

1.Čistenie neznížila s očistite mokrou handrou;

2.Namontujte lepidlo držať do lepidlo zbraň,vytiahnuť spúšť nechať lepidlo držať vstúpiť do lepidlo zbraň, pripojte zdroj napájania a predhrejte na 5 minút;

3.Používajte správne kreslenie tesnenie. Veľké neznížila vyžaduje veľký výkres tesnenie. (Poznámka: väčší

kreslenie tesnenie je väčšie čerpanie sily); 4. Vytiahnuť spúšť a uplatňovať kreslenie doska s lisovaných lepidlo (4 otvory tesnenie by malo byť aplikované taveniny lepidlo);

5. Rýchlo umiestniť kresbu doska s taveniny lepidlo v centre neznížila, stlačte zľahka až kým lepidlo lieči a dodržiava (Nechajte lepidlo v pohode asi 8 minút. Chladiaci čas by mal byť menej ako 10 minút a mal by byť kratší mierne v zime);

6. Align T-tvarované opravovne a stlačte kreslenie doska s taveniny lepidlo, vytiahnite posuvné tyče dozadu vytiahnuť neznížila;

7. Poraďte sa s Line dosky. Ak sa neznížila stále existuje hrana je mierne s menej ako kladivo, alebo pero;

8. Čistenie opravované miesto s očistite mokrou handrou.

Farba: strieborná

Materiál: kov

Obsah Balenia:

1* Auto Neznížila Sťahovák Nástroje

18* Modrá Lepidlo Karty/ Zdvihákov Lepidlo Sťahovák

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Nás

Ponúkame dobrý produkt s najlepším cenu,podporujeme Veľkoobchod/Drop Shipping, Aby

1. Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"dropshipping objednávku", budeme uprednostňovať to.

2. Pre Veľkoobchod/Drop Shipping objednávky, ak máte nejaké nápady o cene alebo balíka,kontaktujte nás vopred,dáme vám najlepšie služby na uspokojenie vašich požiadaviek.

O Platbu

Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pri spôsobe platby, prosím, kontaktujte Golstroj.sk Centrum Zákazníckych Služieb požiadať o pomoc:

O zásielky,

1.Budeme posielať objednávky ASAP do 2-5 dní(okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je normálne ukončené.

2.Prosím, napíšte svoju kompletnú adresu dodania s správne telefónne číslo a psč, najmä Ruska a Bieloruska kupujúcich, potvrďte prosím vaše celé meno.

3.Prosím, všimnite si, že nebudeme zodpovední za ciel.Prosím, colné odbavenie sami.

4.Ponúkame oboch post poštovné a vyjadriť shippings.Pre väčšinu krajín, post doprava trvá cca 25-35 pracovných dní a dlhšie, niektoré krajiny ako Brazília, Peru.

Expresná doprava zahŕňať DHL, EMS, Golstroj.sk Premium Poštovné a Špeciálnych druhov ako Aramex. To trvá asi 7 dní.(Bude odkladu ak vaša krajina splniť nejaký problém,Pracovník štrajk,počasie, problém a pod.)

O Po-predajný Servis

Sme spoľahlivý predajca a máme profesionálny po-predajný servis pre všetky naše zvyky. Ak existuje akékoľvek otázky o objednávke,prosím kontaktujte nás vopred ,my budeme vždy tu, kým vám radi odpoveď.

O Spätnú Väzbu

1. Pozrite si prosím balíček a položka keď si pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém.

2. Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní so svojím balík,prosím, nenechajte sa neváhajte na nás obrátiť najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Budeme vyriešiť problém uspokojiť vás.

3. Ak nie je žiadny problém, prosím, zanechajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu.

Vaše potvrdenie je našou najväčšou motiváciou ! ! !

Štítky: pdr náradie pre odstránenie preliačiny paintless neznížila, telefón repair tool, neznížila paintless opravy, auto nástroj, tesárske kladivo, pre spotter, neznížila remov, sprinter prieduch, služby ručné náradie, air hammer hračka.

  • Package: Iné
  • Veľkosť: Please check the follow description
  • Číslo Modelu: uto Nástroj na Opravu Auta Neznížila Opravy Neznížila Sťahovák Auta
  • Aplikácia: Domácnosti Súprava Náradia
  • Materiál: Kov
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Typ Produktu: 2 v 1 List Reverzné Kladivo Kladivo Lepidlo Karty Prísavky
  • Druh: Kombinácia
  • Názov produktu: uto Nástroj na Opravu Auta Neznížila Opravy Neznížila Sťahovák Kit Car Neznížila Sťahovák Nástroje
  • Názov Značky: retemporel
  • DIY Dodávky: Tesárstvo

Súvisiace produkty