Plexion Distortion Pedál pre Gitaru a Basu s Jasnými a Normálnom Režime True Bypass
Plexion Distortion Pedál pre Gitaru a Basu s Jasnými a Normálnom Režime True Bypass
Sku: g173581
(1 Recenzie)
Novinka

€20.60 €36.78

Popis:

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Plexion Distortion Pedál pre Gitaru a Basu s Jasnými a Normálnom Režime True Bypass

To je modelovanie pedál, ktoré zrkadlá originál Plexi zosilňovačov.Tri gombíky ovládanie Gain,Tone a Volume.

Prepínač prepnúť medzi svetlými a Normálne zvuky.

2 PRACOVNÉ REŽIMY: Normálne a svetlé. Použitím Svetlých kanál umožňuje zadať do klasický rock na konci 80. rokov a na začiatku 90. rokov rock území v závislosti od toho, ako veľmi zisk, na ktoré chcete aplikovať.

Normálny kanál je v žiadnom prípade priemere o každom úseku iination, stačí upraviť gain, tone a volume voĺba ak chcete získať požadovaný výstup a budete ohromení jeho bohaté, plné výstup, ktorý znie len tak dobrý, čistý, ako to nie je silne narušená.

PEVNÁ KONŠTRUKCIA, odolné a robustné.

True bypass transparentne tón.LED indikátor zobrazuje pracovné štátu.

Je to jednoduché na používanie ovládacích prvkov na Plexion pedál vďaka svojej výhodnej rozloženie a každý ovládač má jedinečný spôsob formovanie zvuk, aby vám vyhovoval.

Existujú tri gombíky, že ovládanie Gain, Tone a Volume, ako aj prepínač na film medzi svetlými a Normálne zvuky, a true bypass footswitch kontroly až do konca.

Prepínač má dve možnosti, buď Svetlé alebo Normálne. Použitím Svetlých kanál umožňuje zadať do klasický rock na konci 80. rokov a na začiatku 90. rokov rock území v závislosti od toho, ako veľmi zisk, na ktoré chcete aplikovať.

Ak chcete ísť, že extra krok ďalej do tvorby pľuzgierov viesť tóny, len zase získať až úplné a počuť, že revúci udržať, ktoré všetci poznáme a milujeme, keď ste naozaj testovanie amp limit!

DSP: 32 bit floating point,odber Vzoriek: 44,1 kHz/24bit

Vstup & Výstupný Konektor: Primerane aj keď 1/4 " mono o jack.

Napájanie: DC 9V (Plug polarita je Pozitívne na sude a negatívne v strede ).

Pracovný Prúd: 100mA.

Váha: 273g(S poľa).

farba: čierna

Materiál: zliatiny Zinku

veľkosť: 9.5 * 4.5 * 4.8 cm

Obsah Balenia:

1 * Gitaru Efekt Pedál

1 * Užívateľská Príručka(Po Anglicky)

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: pedál plexion, bass účinok, gitara pedál napájanie, ge200 mooer, aróma pedál, basovú gitaru pedál, piezoelektrické basy pedál, pedál wah wah, bass overdrive, pedál basy.

  • Číslo Modelu: LEF-329 Efekt, Napájanie
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Iné
  • Materiál: Zliatiny zinku
  • Hmotnosť: 273g(With box)
  • Konektor Typu: EÚ Plug
  • Veľkosť: 9.5 * 4.5 * 4.8 cm