APEXEL 4K HD Optika Fotoaparátu Telefónu Objektív 100mm Makro Objektív, 10x Super Makro Objektívy Pre iPhone X Xs Max Samsung s9 Všetky Smartphony
APEXEL 4K HD Optika Fotoaparátu Telefónu Objektív 100mm Makro Objektív, 10x Super Makro Objektívy Pre iPhone X Xs Max Samsung s9 Všetky Smartphony
Sku: g174273
(2 Recenzie)
Novinka

€13.77 €25.50

Popis:

APEXEL 4K HD Optika Fotoaparátu Telefónu Objektív 100mm Makro Objektív, 10x Super Makro Objektívy Pre iPhone X Xs Max Samsung s9 Všetky Smartphony

Funkcie:

1. High-end radu produktov, ďalšie high-definition než bežné šošovky. 2. Návrh koncepcie vychádza z Čínsky čajový obrad, čaj, pohár, ako objektív vzhľad. 3. Non-slip lokomotíva klipy, vstavaný rám je dômyselný dizajn môže chrániť váš telefón pred je poškriabaný. 4. S silikónové puzdro a prenosná taška, je to vhodné pre streľbu, keď idete von, zatiaľ čo ochrana objektívu. 5. Okrem toho, šošovky môžu byť predávané v kombinácii alebo jeden objektív. 6. Kompatibilný s Takmer Jeden a Dual-foto-video Telefóny.

Špecifikácie:

Zväčšenie: 100 mm makroobjektív Konštrukcia: 2 prvok v 2 skupiny Výstrel vzdialenosť je medzi 40~70 mm

Balenie obsahuje:

Makro Objektív x 1 Šošovky x 1 Univerzálny klip X 1 Prepravný vak X 1 Úložný box X1 Čistiaca handrička X 1 Príručka pre používateľa X 1 Retail box x 1

Položka obrázok:

Zásielky

1. DHL:Dosiahnuť väčšina krajín, o 3 až 5 pracovných dní. 2. Čína Príspevok: Dosiahnuť väčšina krajín, o 15-30 pracovných dní.

Vrátenie Vrátiť

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, dôvod, pre návrat, a ur číslo objednávky.

Záruka

1. 12 mesiacov vyrába obmedzená záruka za chybné výrobky. 2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby, musíte nám povedať, čo vada, a daj nám ur číslo objednávky.

Spätná väzba

1. Pretože vaša spätná väzba je veľmi dôležitá pre náš businesss rozvoja,úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu (Päť Hviezdičiek) pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. 2. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Vďaka!

Dropshiping, veľkoobchod a OEM sú vítané!

1. Pre drop shipping, budeme odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím akékoľvek propagačné informácie. 2. Pre veľkoobchod, ponúkame zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len do 3-5 pracovných dni, aby sa dospelo. 3. Pre OEM serivce, ponúkame Logo tlač, Zákazníkov značky package umelecké diela, čiarový Kód, obalový design, Produkt Photgraphy, Vložky, Darčeková krabička, ODM...atď.

Štítky: makro krúžok, pridať telefón šošovky, pre telefón zoom, telefón telescop, apexel, 60x zoom, dekoratívne smartphone šošovky, fotoaparát optický zoom, ulanzi objektív mi, prípad pre huawei y6 2019 mrd lx1f.

  • Materiál: Optické sklo najvyššej kvality
  • Produkt: 100 mm makroobjektív
  • Číslo Modelu: APEXEL APL-HB100MM
  • Názov Značky: apexel
  • Kompatibilné s: Pre iPhone/HTC/Samsung a iné mobilný telefón
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Kompatibilné Značky: Apple iphone
  • Fotoaparát Telefónu Druh: Zoom Len
  • Tvar: Oválne

Súvisiace produkty