Pogumovaný Vodotesná Páska Hliníková Fólia Butyl Kaučuku Pásky Samolepiace Vysoká odolnosť voči teplotám Vodotesný pre Strechy Rúra Re
Pogumovaný Vodotesná Páska Hliníková Fólia Butyl Kaučuku Pásky Samolepiace Vysoká odolnosť voči teplotám Vodotesný pre Strechy Rúra Re
Sku: g174574
(2 Recenzie)
Novinka

€4.07 €5.09

Popis:

Pogumovaný Vodotesná Páska je mimoriadne odolná vodotesná páska, ktorý tesnenia z vody, vzduchu a vlhkosti na vytvorenie super silné puto, ktoré môže opraviť prakticky všetko. Pásku práce pod vodou. Je to super-hydrofóbne pogumované lepiacou páskou. Vyrobené z pogumovaný materiál, ktorý je dostatočne hrubé na to, aby bolo spoľahlivé, ale dostatočne flexibilné, aby sa zmestili všetky krivky, alebo zaniknúť.

A Musia Mať pre Majiteľov Domov

Zatiaľ čo my sme radi charakter a čaro nášho starších domov, niekedy veku a všeobecné nosenie & trhať dobehnúť najlepšie z nás. Pogumovaný Vodotesná Páska je perfektné riešenie pre vonkajšie a vnútorné tesnenie potrebuje C z deravé strechy & žľaby na weatherworn prístrešky, garáže, stodoly, & budov.

100% Nepremokavé Tesnenie Drží Vás Suché

Slap táto páska na mokré a vyteká diery alebo trhliny a pozor, to nie je len okamžite stick, ale tesnenie pevne a zastavenie prietoku vody v zdroji ich tvorby. Určené pre použitie vo vnútri, alebo na vonkajšej nadzemná bazény, vodné nádrže, sudy a kvapaliny či vlhkosti-záchytné skladovacích kontajnerov.

Ťažká Extrémne Odolný Voči Poveternostným Vplyvom

Pogumovaný Vodotesná Páska je odborne navrhnutý tak, aby rukoväť nepriaznivých poveternostných podmienok po celý rok, C z mrazu & mokrý dážď sálajúce slnko a sweltering tepla v blízkosti krby a woodstoves. Odolné voči plesniam, hubám, dym, plamene a teploty v rozmedzí od -70 do 200 stupňov F!

Špecifikácia: Hmotnosť: 181g. Farba: Čierna / Biela. Veľkosť: 4 Cm(Šírka) x 5 Stôp(Dĺžka).

INŠTALÁCIA POKYNY:

Odstrániť jasné plastové vydanie lodnej odhaliť sivá sticky strane pásku. Aplikovať pásku na povrch. Páska musí tlak na lepenie úplne. Inak, bude to príde mimo neskôr. Vyvíjanie tlaku na pásku ak chcete aktivovať lepenie procesu. Na pevnejšie tlaku alebo trenia, ktoré sa uplatňujú rýchlejšie dlhopisu. Použiť roofer je valec cez pásku získať najrýchlejší, najlepšie dlhopisov.

Balík Obsahuje: ? 1 x Pogumované Vodotesná Páska. Poznámky: Pre maximálnu priľnavosť v pórovité povrchy, pomocou štandardnej fénom na vlasy pomôže lepidlá dlhopisov s povrchom. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal v obrázkoch.

Štítky: nepremokavá taška, medené fólie pásky, hliníkové fólie, pásky, páska na vodotesné, odolnosť voči zašpineniu, butylkaučuku, dymo, nepremokavé výkon pásky, zrastov lepiaca páska, hliníkové pásky.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Pásky
  • Číslo Modelu: Nové
  • DIY Dodávky: Inštalatérske práce
  • Páska Typ: lepiace pásky
  • Certifikácia: CE

Súvisiace produkty