Prasiatko - Banka Úsporu Peňazí Okno Bezpečné Auto, Kamión Plastové Heslo pre Deti Hračka Auto Prejdite Papierové Bankovky Darček Pre Deti
Prasiatko - Banka Úsporu Peňazí Okno Bezpečné Auto, Kamión Plastové Heslo pre Deti Hračka Auto Prejdite Papierové Bankovky Darček Pre Deti
Sku: g174662
(1 Recenzie)
Novinka

€7.83 €12.24

Popis:

Bankovky Auto Auto-valcovanie Peniaze Heslo Odtlačkov prstov Prasiatko Dieťa Chlapec Prasiatko Box Tvorivé Prasiatko

Funkcie:

1. Výrobok je vybavený bankoviek a mincí vklad port. Po položiek sú uvedené v, bankovky, vozidlo automaticky čerpať bankovky alebo mince do priestoru.

2. Produkt podporuje heslo odtlačkov prstov odblokovanie. Zadajte digitálne heslo alebo stlačením fingerprint recognition prístupu, ak chcete odblokovať, a automobilový dvere sa bude automaticky pop otvoriť.

3. Produkt môže byť použitý pre jednu vec, ako prasiatko a ako hračka.

Popis:

Tento produkt je autíčko, ktoré môžete ušetriť peniaze a doprava peniaze, elektrické akumulačné, odtlačok hesla odblokovanie, a simulácie kvalitu zvuku, špeciálnych efektov.

Špecifikácie:

Veľkosť: 13*14*28 cm

Materiál: plast

Farba: čierna, biela (voliteľné)

Package Zahrnuté:

1* autíčka

3* Hračka bankoviek

1* Inštrukcie

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: banka prasiatko, box peniaze, kamión hračiek, auto nálepky, falošné peniaze, bábika monster, čierna kartón knihy, pole fingerprint, mince ošípaných, bankovky knihy.

  • Vekové Rozpätie: 2-4 Rokov
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Tému: Doprava
  • Číslo Modelu: Bankovky Auto Auto-valcovanie Peniaze Heslo Odtlačkov prstov Prasiatko Dieťa

Súvisiace produkty