Stolové Dekorácie Fort Stavebných Kit Stan Deti Darček stavbu Hradov Tunely Stany Auta DIY 3D Hrať Dom Budovy Vianočný Darček
Stolové Dekorácie Fort Stavebných Kit Stan Deti Darček stavbu Hradov Tunely Stany Auta DIY 3D Hrať Dom Budovy Vianočný Darček
Sku: g175003
(0 Recenzie)
Novinka

€10.19 €17.87

Popis:

Odrážky:

1、Výstavby Fort Budovy Auta: Zahŕňa mnoho tyčiniek a 36 gule. Naše kúzlo, takže nastavenie umožňuje dieťaťu budovať opevnenia všetkých tvarov a veľkostí! (Deka Nie Je Súčasťou Dodávky.)

2、Flexibilné Kmeňových Zábava pre Boys & Girls: Naše dieťa je ultimate pevnosti builder súpravy je určený pre dieťa vo veku 5 a hore, oni môžu stavať, jaskyne, hrať stan, rakety, dom, iglu, princezná hrad, tunel, teepee hračky, stany, pirátske lode, stačí pridať posteľ list vytvoriť úkryt.

3、Ľahko Build & Trvanlivé: Vyrobené s pevnou a premium plastové, jednoducho vložiť a twist tyče do gule, staviteľ pripojiť v priebehu niekoľkých sekúnd a ľahko demontovať, žiadne štrukturálne kolaps. Prísť s úložný vak, prenosné na vnútorné a vonkajšie aktivity.

4、Iskru Tvorivosti a Predstavivosti: Perfektné kreatívne hračky pre 2-3 deti alebo viac hrať. Deti pracujú spoločne plánovať a riešiť problémy, konštruovať rôznych creative konštrukcie, Ideálny vzdelávacie hračky, darčeky na narodeniny, sviatok, Vianoce, Halloween, nový rok!

5、Iskru Tvorivosti A Predstavivosti: Perfektné kreatívne hračky pre 2-3 deti alebo viac hrať. Deti pracujú spoločne plánovať a riešiť problémy, konštruovať rôznych creative konštrukcie, Ideálny vzdelávacie hračky, darčeky na narodeniny, sviatok, Vianoce, Halloween, nový rok!

Špecifikácia:

Názov: Fort Stavebných Kit Stan

Váha: cca 600g

Veľkosť balenia: 43*34*6typ/16.93*13.39*2.36 palec

Balenie Zoznam:

Stan Set*1

FAQ:

1.Môžete si Veľkoobchod a drop shipping Objednávky?

Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané. A normálne sme neopustím akékoľvek informácie o nás na pozemkoch.

2. Ako získať sledovacie informácie?

Sledovanie informácie budú k dispozícii v 5-10 dní potom, čo bol dodávaný. Kontaktujte nás, ak máte problémy vo sledovanie informácie.

3.čo ak sa dostanete chybné výrobky alebo nechcete dostávať produkt v ochrane čas?

Ak nie ste spokojní s produktmi prijmete alebo nechcete prijať to , prosím, kontaktujte nás čo najskôr, ako ste ho obdržali, pred otvorením sporu. Dáme to najlepšie riešenie.

Poštovné a package:

Všetky položky, ktoré budú kontrolované a dobre zabalený pred odoslaním. Objednávky budú expedované do 2-5 pracovných dní po zaplatení je hotové.

Hmotnosť zásielky cez normálny príspevok je obmedzený na 2 kg. Zašleme samostatne, ak hmotnosť je viac ako 2 kg.

Zvyčajne to trvá asi 15 - 60 dní a môže byť trochu dlhšie, niektoré vzdialenej oblasti.

Môžete rýchlo vybrať spôsob dopravy, ak chcete získať pozemok skôr, a za to budete musieť zaplatiť prepravné.

Odoslať a vrátenie:

Budeme odoslať alebo vrátenie peňazí v prípade, pozemok stratí, poškodí počas prepravy alebo prijímať

nesprávne položky. Prosím, neváhajte nás kontaktovať a my vám radi pomôžeme.

Spätná väzba :

Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu, budeme veľmi ocenil.

Ak je niečo nesprávne, kontaktujte nás prosím najprv pred odchodom spätnej väzby a budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol, kým je všetko v poriadku.

Štítky: steny stôl dekor, elite99 auta, veľké stavebné súpravy, obd2 opel astra j, drevené stolové dekorácie, hrad rozprávky, dospelých ploche dekorácie, auto kit, lego zámok, piesok stavebný auta.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Štýl: Moderné

Súvisiace produkty