Nové Dievčatá Dieťa Red Crystal Náramky Názov Narodeniny Kúzlo Personalizované Darček Na Mieru Jewelr
Nové Dievčatá Dieťa Red Crystal Náramky Názov Narodeniny Kúzlo Personalizované Darček Na Mieru Jewelr
Sku: g175146
(0 Recenzie)
Novinka

€3.90

Popis:

Popis...

Náramok meno: Ohnivej lásky

Tento krásny náramok má láskyplne vyrobené s 8mm porcelánu Red Crystal korálky, okrúhle strieborné pozlátené dištančné korálky, Hotové vypnutie s strieborný tón ,Tibetského striebra 3D Srdce Kríž na rásť so mnou (extender) reťazca. S láskou prezentované v Fialová Organza Darčekové tašky.

Náramok je dostupný v nasledujúcich veľkostiach:

Veľkosť 1 (0 až 6 mths) 5 palcov

Veľkosť 2 (6 mths 12 mths) 5,5 cm

Veľkosť 3 (2 až 3 roky) 5.75 palcov

Veľkosť 4 (4-5 roky) 6 palcov

Veľkosť 5 (6-7 rokov) 6,5 cm

Veľkosť 6 (8 až 10 rokov), 7 palcov

Veľkosť 7 (Teen) 7.5 palcov

Veľkosť 8 Veľkých Dospelých 8 palcov

Veľkosť 9 Extra Veľké Dospelých 8.5 palcov

nechajte nám správu a povedzte nám, meno a veľkosti, ak nie je prijaté správy, Sme si nie lode

Ako deti prichádzajú vo všetkých tvarov a veľkostí, je vhodné, aby ste opatrenie dieťaťa zápästie pred objednaním, aby sa zabránilo sklamanie.

Táto položka nie je hračka, a nie je vhodný pre deti do 3 rokov veku, vzhľadom na malé časti. Deti by mali byť pod dohľadom, vo všetkých dobách, keď na sebe šperky.

prevod:1 palec = 25,4 očakávané mm alebo 1 mm = 0.0393 palec

O Poštovného: 1. Zvyčajne sme sa odošle produkt do 24 hodín od prijatia platby sumu. 2. Odporúčame zásielku: Golstroj.sk štandardná doprava-Viac standable, bezpečnejší, rýchlejší. 3. Ponúkame tiež express shippings, ako je DHL, UPS, EMS atď, prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak ste v naliehavo potrebujú, alebo množstvo je veľké. 4. Ak potrebujete veľkoobchod (veľmi veľa ľudí, množstvo), môžete nás kontaktovať a poskytneme vám ďalšie zľavy. Pripomienky: 1. Prosím, nechajte 5-hviezdičkový spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby, budeme radi, (Položka, ako je Popísané 5 hviezd, Komunikácia 5 hviezd, dodacia lehota 5-stars). 2. Ak výrobky, ktoré ste dostali bol poškodený alebo prijaté zle štýly, prosím, nechcem opustiť žiadne negatívne ohlasy prvý, láskavo kontaktujte nás čo najskôr, budeme to riešiť a vypracovať najlepšie riešenia. Vaša satisfication je naším pohybu robiť lepšie. O Nás, Ak ste jednotlivec kupujúceho, nezabudnite si pridajte nás do vášho obľúbeného predávajúceho. Ak ste predajca alebo hľadáte obchodného partnera v Číne, prosím, kontaktujte nás. Ste uspokojivé je náš jediný výkon. Váš názor isextremely pre nás dôležité. Prosím, láskavo nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu akonáhle ste\'resatisfied s vašim nákupom.

Štítky: displaylink apple, asus displaylink, Darček K Narodeninám, rodina personaliser, program personaliser, darčeková sada, vlastné náramky čísla, vlastné vojenské náramky, náramok s cz námestie, darček st.

  • Náramky Typ: Oblasť Činnosti Náramky
  • Názov Značky: NoEnName_Null
  • Kovy Typ: Zliatiny zinku
  • Nastavenie Typu: ŽIADNE
  • Štýl: Klasické
  • Jemné alebo Módne: Móda
  • Spona Typ: Homár-pazúr, svorky
  • Prispôsobený Typu: Názov
  • Materiál: Sklo
  • Položka Druh: Prispôsobený Náramky
  • Pohlavie: Dievčatá

Súvisiace produkty