AES Kvalitný Bi-LED Projektor Objektív S Modrým odtieňom Objektív 6000K LHD & RHD Ahoj Nízke svetlo LED Reflektor
AES Kvalitný Bi-LED Projektor Objektív S Modrým odtieňom Objektív 6000K LHD & RHD Ahoj Nízke svetlo LED Reflektor
Sku: g175177
(3 Recenzie)
Novinka

€144.54

Popis:

Drahý priateľ:

Vitajte na AES Obchode! Sme Guangzhou AES Co. S.r.o. a k výkonu povolania vo Auto Auto Príslušenstvo pre 17 rokov, štátu v Číne. Ponúkame vysoko kvalitné produkty s rozumnú cenu. Všetky výrobky sú dodávku zo závodu priamo. Ponúkame vynikajúce služby a rýchle dodanie. Ak ste spokojní s našimi výrobkami prosím nezabudnite nám dať päť-hviezdičkový pochvalu, Ak ste predajca alebo hľadáte obchodného partnera v Číne, akceptujeme OEM/ODM a my sa budeme snažiť vám čo najlepšie služby.Ak máte akýkoľvek problém, pls fell zadarmo sa na nás obrátiť ,ďakujem .Užite si nakupovanie čas !

AES 3.0" AI 4.0 LED Projektor Objektív S Modrým Objektív s High & Low Lúč

A. Zobraziť Produkt

B. Špecifikácia

1)LHD & RHD Verzia je k Dispozícii, Top Kvalita, výrobnú Cenu. 2)Značka: AES -UPS 3)Farebná Teplota: 6000K 4)Funkcia: Vysoká Nízka Lúča 5) Výkon: Malá lúč maximálne 45 w,vysoká svetla 55W 6) LED Zdroj: Nízke svetlo Genesis led čip,vysoká svetla Cree led čip

C. Reálny Obraz

(Teraz výrobkov, aktualizácia,vnútorný vodič)

D. High beam & Nízke svetlo

osvetlenie Ciest Obrázok

(Zákazníkov)

E. Vlastnosti Produktu

1)LED ČIP-Prijatie Cree led čip v high beam a Genesis led čip v nízkych lúč. Vysokým teplotám LED čip , stabilnú kvalitu a vysoký svetelný tok . 2)Vysoká Lúč-zameranie high beam je presné, super vysokú lumen,a jas rovnomerne rozdelené. 3)Nízke svetlo-s rovnou cutoff štít a silný power led čip spoločne vytvoriť správne. distribuované a široký lúč vzor. S výrobcom nainštalovaný jasný objektív, na cutoff linka je veľmi ostré, ideálny lúč vzor bez slepej zóny a tmavé škvrny. 4)Montáž-Pasuje 3" led plášť,s nainštalovať plesne pre všetky svetlometu whitch dostatok priestoru. 5)úspora Energie a ochrana životného prostredia-Porovnať halogénové žiarovky, Svietivosť LED svetlo dosah až 80%-90%,na životnosť je 6 krát viac ako halogénová žiarovka. 6)Chladiaci Systém - Turbo Fanúšikov uistite sa, že odvod tepla efektívne, získať optimálnu tepelnú ochranu a výkonnosť . 7)Reflektor :Vysokým teplotám reflektor, aby svetlo a uistite sa, že svetlo výkon bez slepej zóny a tmavé škvrny. 8)Voliteľné LED Angeleye Upínadlá: LED optické vlákna angel eyes upínadlá s Lesklým povrchom, veľký odrazu, veľká húževnatosť a dobré prevedenie. Čo je viac, odolávať vysokej teplote 200 stupňov . Anjel oko je ako denných prevádzkových svetlo pre posilnenie priťahuje vzhľad automobilov svetlometu .Lesklý povrch s veľkou odrazu. 9)Dlhú životnosť-50000H ,LED žiarovka na životnosť je 6 krát viac ako halogénová žiarovka ,najviac odolné.

F. AES Factory

G. Naše Služby

1)OEM Výroba vitajte: Katalóg, Balík... 2)príklad objednávky 3)odpovieme vám na vaše otázky v 24 hodín. 4)Po poslaní, budeme sledovať výrobky pre vás raz za dva dni, kým sa dostanete produkty. Keď dostal tovar, vyskúšať si ich, a daj mi spätnú väzbu.Ak máte akékoľvek otázky o problém, kontaktujte nás, my vám ponúkame vyriešiť spôsob, ako pre vás.

Doprava

1)Sme sa loďou po celom svete prostredníctvom Vzduchu Pošta a Expresné služby. 2)Pre dispečing hladko a rýchlo, môžeme loď položky prostredníctvom iných dopravcov. Naše rozhodnutie je konečné. 3)správa, bude odoslaná na vás s sledovacie číslo a predpokladaný termín dodania po položka dodávaný. 4) Dodacia lehota a. UPS/DHL/TNT/FEDEX express lodnej dopravy zvyčajne trvá 4-7 pracovných dní) závisí od konkrétnej krajiny doručené. b. EMS expresná doprava zvyčajne trvá 5-15 pracovných dní) závisí od konkrétnej krajiny doručené. c. SPSR zvyčajne trvá 7-20 pracovných dní do Ruska. d.Air mail zvyčajne trvá 7-25 pracovných dní, Ázia, Západná Euro, severnej Amerike, a 15-45 pracovných dní, Južná Amerika, Rusko, Stredný Východ, Východná Euro.

Návrat Politiky

1) Kupujúci je zodpovedný za Všetky Návrat Poštovné. 2) Vrátenie/výmenu žiadosti je k dispozícii v rámci jedného týždňa po položku prijaté. 3)Všetky položky vrátil, musí obsahovať všetky originálne balenie materiálu. Položky vrátil sa bude testovať.

Spätná väzba

1)Sme záleží na spokojnosti zákazníkov rastie. Preto, vaše pozitívne spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. 2)Ak ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu. 3) Prosím, kontaktujte nás PRED odchodom, negatívny/ neutrálne spätnú väzbu,budeme s vami spolupracovať na riešení akéhokoľvek problému.

Štítky: 10 palcový led reflektor, projektor dell objektív, veľký objektív projektora, lampa led, bi led projektor, bi led ľan, mingben led objektív, osram, auto projektor stavebnica, aozoom.

  • Názov Značky: AES
  • Auto Značky: VŠETKY
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Lumen: 4500LM
  • Balenie veľkosť: 32 CM*22 CM*10 CM
  • Napätie: 9V-12V
  • LED Čip: Genesis + Cree led čip
  • Vysokým výkonom lúča: 55w
  • Nízke svetlo napájania: Maximálne 45 w
  • Veľkosť: 3.0inch
  • Farebná Teplota: 6000K
  • Objektív Materiál: Modrý Odtieň Objektív
  • Názov produktu: AES AI 4.0 LED Projektor Objektív
  • Model Auta: VŠETKY
  • Hmotnosť: 2.5KG
  • Záruka: 12 Mesiacov
  • Príkon: 45W-55W

Súvisiace produkty