Vlastné drevené srdce gravírované Svadobné Kniha Hostí rustikálny kniha návštev Drop-top box rám tieňový box Alternatívne sliepky strana chce box
Vlastné drevené srdce gravírované Svadobné Kniha Hostí rustikálny kniha návštev Drop-top box rám tieňový box Alternatívne sliepky strana chce box
Sku: g175218
(1 Recenzie)
Novinka

€6.35 €7.30

Popis:

Vitajte na mojom obchode!!!

Unikátna kniha hostí pre vašu svadbu. Hostia sa budú môcť napísať želanie na srdcia a hodiť ich do štrbiny. Kniha návštev bude zdobiť váš dom po svadbe. Spomienky, priania rodiny a priateľov. Si môžete zavesiť knihy na stenu pomocou spojovacích materiálov na zadnej strane.

Vaša kniha je vyrobený drevený rám, úplne ručne. Rám je biela, môžete si vybrať farbu pozadia. Srdce vyrobené rezanie laserom.

Svadobné kniha má štyri rozmery rámu, dvanásť veľkosti podľa množstva srdcia.

Robíme knihy návštev na najvyššej kvality!

Náš Hosť Knihy sú hotové v variaty farieb & veľkostí. Sú prispôsobené s menami a dátumom vašej svadby dátum alebo špeciálny deň v živote. Najvyššiu kvalitu brezové preglejky srdcia sú laserom rezané a skončil v najlepším spôsobom, ako to môže byť.

Predné čelo je vyrobené z vysoko kvalitných plyglass, ktorý je najlepší v doprave a po. Rámy svadobné krabice sú maľované akúkoľvek farbu si prajete, a skončil s najlepšími vzťahuje na drevené predmety.

Hostia podpísať srdce a potom padajú cez jeden z po tu otvory na hornej časti rámu. Drop srdce do rámu z hornej potom zavesiť na stenu. Potom to môžu byť zavesené na stenu pre roky spomienky prísť.

PLS POZNAMENAŤ TOTO :

1.veľké srdce sa lepia na rám a predné plexisklo nie je možné odstrániť.

2.Nezabudnite nechať vlastné info na veľký list , prosím zanechať dve mená a dátum, kedy ste mimo kontrolu.

srdce veľkosť cca 3,5 cm

Kniha hostí pre 30-50 srdce:

10"х12"(box cca. 25 x 30 cm)

Kniha hostí pre 65-100hearts:

10"х14"(box cca. 28 x 35 cm)

Kniha hostí pre 120-150 srdce:

12"х16"(box cca. 30 x 40 cm)

Kniha hostí pre 150-200 srdce:

14"х18"(box cca. 35 x 45 cm)

Veľkosť poľa závisí od počtu osôb, ktoré máte. Každé srdce je 1.2-1.4 ' veľkosť(3-3.5 cm), ktorý je najlepší veľkosť prihlásiť, alebo napíšte najlepšie woshes do páru.

PRISPÔSOBENIE, nechajte správu v predávajúcemu poznámka: pri objednávke alebo poslať správu na nás po objednaní

1. Gravírovanie textu a písma, ktoré sa vám páči.Akceptujeme všetky jazyka.Nechaj podrobnejšie informácie na predávajúceho, poznámky alebo správy, aby nás.

2.Rám farbu pozadia a farbu.Ak si nenechávajte žiadne podrobnosti o týchto dvoch informácie po 48hours, budeme poslať obrázok, fotografiu farba na vás.

3.Ak neviete, ako opustiť poznámky v predávajúcemu poznámky môžete odosielať správy, ktoré sa nás priamo po objednaní. Sme prijať aj iné rôzne dizajn ako sa vám páči, ak potrebujete.

Rám farba: čierna alebo biela alebo čerešňa alebo drevené alebo hnedá ďalšie farby

FARBA POZADIA

Štítky: Drop Box Kniha Hostí, box rámik tieň, eedding kniha hostí rám, carsbag, knižnica svadobná kniha hostí, rustikálny futon rámy, svadobné knihy návštev, kniha návštev srdca, kniha auto, rustikálny zlaté rámy.

  • vzor: Zviera
  • Názov Značky: PARARTDIY

Súvisiace produkty