BESDER Full HD 1080P 4Channel KAMEROVÝ Systém 4pcs 2MP Kovové Vonkajšie IP Kamery 4CH 1080P 15V POE NVR CCTV Auta HDMI P2P e-mail Alarm
BESDER Full HD 1080P 4Channel KAMEROVÝ Systém 4pcs 2MP Kovové Vonkajšie IP Kamery 4CH 1080P 15V POE NVR CCTV Auta HDMI P2P e-mail Alarm
Sku: g175501
(3 Recenzie)
Novinka

€78.30 €96.67

Popis:

POE - Jednoduché Nastavenie, Dokonca aj Pre Začiatočníkov

Skutočný plug and play bezpečnostný systém! Pomocou jediného kábla siete pripojenie každá IP kamera pre NVR pre obe napájanie a video singal prenosu.

Zjednodušenie inštalácie a znížiť Tento nový POE (Power over Ethernet) fotoaparát je vybavený len jeden sieťový kábel na oboch poskytnúť napájanie a prenos video signálov. Vybavené len jeden sieťový kábel na oboch poskytnúť napájanie a prenos video signálov. Doslova zjednodušená inštalácia a zníženie nákladov.

Super HD Vysoké rozlíšenie 1080P

Všetky cameas poskytnúť insredily jasný a ostrý obraz v reálnom farbu, ktorá vám umožňuje vidieť všetky objekty veľmi jasne.

Full HD 1080P Objektív

Výška resulution objektív s lepšie video aj vo veľkých uhol

Odolný proti poveternostným vplyvom a vode IP66

Desinged pre vnútorné a vonkajšie, trvanlivé IP66 ABS Plast bývanie a braket

Detekcia pohybu a E-mailové upozornenie

S funkcia detekcie pohybu, fotoaparát je schopný detekovať žiadne pohyby sa stalo vo vašom dome a zaznamenávať ju. Všetky pohyby môžu byť zistené a zaznamenané prostredníctvom funkcia detekcie pohybu a alarmujúce e-mail bude zaslané včas nechať dostatok času na preventívne opatrenia.

P2P technológie cloud

P2P technológie zvyšuje kapacitu, šírku pásma a výpočtovej schopnosť siete systém umožňuje celý klienta na poskytnutie sieťového zdroja. V spojení s našimi DVR, používatelia budú mať viac flexibilný, spoľahlivý prístup k nahratého videa bez nutnosti sťahovať ju, ako predtým.

Denné a Nočné videnie

Vstavaný IR-Cut filter s IR vzdialenosť 25 metrov, inteligentný IR-Cut anyomatical prepína medzi denným a nočným aby spoľahlivú ochranu po celý čas

Vyhľadajte Incident Video s Smart Hrať

HDMI a VGA rozhranie výber z výstupného portu

Naše NVR poskytujú dve výstupné porty: HDMI a VGA rozhranie. Pripojenie TELEVÍZORA alebo monitora do príslušných portov. Buď ako buď, máte zaručené, získať crystal clear video z vášho domova a kancelárie.

Teplé tipy: Napätie Výstup POE NVR je 15V,musí pracovať s našimi Fotoaparátmi!

Prepravnej vzdialenosti cez Rj45 sieťový kábel tejto POE NVR môžete až 30 metrov!

NVR Špecifikácia Vlastnosti: 1) Podpora 4CH POE napájanie. Nie je potrebné robiť kabeláž na napájanie. 2) Podpora výmeny údajov. Nie je potrebné pripojiť možnosťou prepnúť.

Video Dohľad Kvality 1080P Video Vstup 4CH 1080P HD IP Kamera Prístup Video Výstup HDMI, VGA Nahrávanie snímok za sekundu, 15FPS Záznam Rozlíšenie 1920*1080@15FPS, Sieťové Rozhranie 1 RJ45 ethernet rozhranie, podpora 10/100M adaptívne; podpora WEB dohľadu; podpora FTP/ PPPOE/ DHCP/ DDNS/NTP/ UPnP, sieťový Protokol; POE Napájanie RJ45*4 jednotka Pevného Disku Rozhranie 3.5" SATA Rozhranie * 1 Veľkosť 223mm x190mm x 40 mm Power DC15V Fotoaparátu, Snímača 1/ 2.8" CMOS snímača spracovanie Videa H. 264 video, kódovanie, podpora dual stream, AVI, formáty, Podpora prúd 0,1 M~6Mpbs nastaviteľné Minimálne osvetlenie Farba 0.1 Lux, F1.2; B/W 0.01 Lux, F1.2 Audio Spracovanie \ Obrázok Výstup Hlavný prúd: 1920*1080P UTP rozhranie 1 RJ45 Ethernet rozhranie, 10/100M automatické prispôsobenie; Podpora RTSP/FTP/PPPOE/DHCP/DDNS/NTP /UPnP atď Sieťový protokol Frame rate 2.0 Mega pixelov 15 fps (nie v reálnom čase) Objektív Objektív 3.6 / 2.8/ 6 mm/8mmmm voliteľné príslušenstvo (štandard 3.6 mm) fotoaparát IR LED, 24 IR led Skladovanie funkcia Voliteľné ukladacie zariadenie USB, zadný koniec NVR a platformy Protokolu Podpora ONVIF 2.0 príkon 15V Špeciálne Funkcie

Podpora dual stream, mobilné monitorovacie

Viac Výhodou je Zjednodušenie inštalácie a znížiť Tento nový POE (Power over Ethernet) fotoaparát je vybavený len jeden sieťový kábel na oboch poskytnúť napájanie a prenos video signálov. Vybavené len jeden sieťový kábel na oboch poskytnúť napájanie a prenos video signálov. Doslova zjednodušená inštalácia a zníženie nákladov. Digitálny 1080P pre krištáľovo čisté videá je úplne digital high definition s pokročilé spracovanie obrazu technológia, ktorá prináša video späť k životu. V porovnaní s inými analógový systém, BESDER POE systému prenos digitálneho signálu a obnoviť najviac sugestívne obrázky pre vás bez skreslenia. Jednoduché vzdialený prístup Intuitívne rozhranie, ľahká inštalácia a jednoduché diaľkové ovládanie, to všetko je pokročilý bezpečnostný systém poskytuje. Zobrazenie na monitore doma je už výhradným spôsobom, že sa môžeme dostať video z našich blízkych. Detekcia pohybu a E-mailové hlásenia S funkcia detekcie pohybu, fotoaparát je schopný detekovať žiadne pohyby sa stalo vo vašom dome a zaznamenávať ju. Všetky pohyby môžu byť zistené a zaznamenané prostredníctvom funkcia detekcie pohybu a alarmujúce e-mail bude zaslané včas nechať dostatok času na preventívne opatrenia. P2P cloud technológie P2P technológie zvyšuje kapacitu, šírku pásma a výpočtovej schopnosť siete systém umožňuje celý klienta na poskytnutie sieťového zdroja. V spojení s našimi DVR, používatelia budú mať viac flexibilný, spoľahlivý prístup k nahratého videa bez nutnosti sťahovať ju, ako predtým. Vďaka P2P cloud technológie, používatelia budú mať viac flexibilný, spoľahlivý prístup k nahratého videa bez nutnosti sťahovať ju, ako predtým. Slučky nahrávanie a Prehrávanie, Ako vieme, úložný priestor je obmedzený. Ale slučky nahrávanie by mohla zaručiť kontinuálne nahrávanie ešte pokrytie predchádzajúce video, keď pamäti, ak plnú prepis nechránený video medzitým chránené tie zostávajú bezpečnosti. HDMI a VGA rozhranie výber z výstupného portu Naše NVR poskytujú dve výstupné porty: HDMI a VGA rozhranie. Pripojenie TELEVÍZORA alebo monitora do príslušných portov. Buď ako buď, máte zaručené, získať crystal clear video z vášho domova a kancelárie. Ušetriť náklady na inštaláciu s Power over Ethernet Každý fotoaparát je pripojený iba jeden kábel na NVR, cez ktorý môže prenášať video, obraz a získajte nabitá. Táto technológia POE zjednodušuje security kit a je to pohodlnejšie pre vás na použitie.

Štítky: fotoaparát b ez p e, dahua nvr, alarm b ez p e, kamera cctv auta bezpečnostný systém, besder ip kamery, 6 cctv kamerový systém, vták vonkajšie, 2 cctv kamera security system kit, kamera ip poe, video surveil.

  • Objektív: 3.6 mm predvolený
  • Názov Značky: BESDER
  • Video Vstup: 4 Kanál
  • Rozlíšenie: 1080p
  • nvr: 4CH 15V 1080P HDMI NVR
  • Aplikácia: XMEye pre Android & iPhone
  • Technológia: P2P icloud, plug and play
  • KS Kamery: 2/4 ks voliteľné
  • Metial: ABS plast Bývanie, Nepremokavé IP66
  • Pevný disk: HDD Nie je Súčasťou
  • Číslo Modelu: BES-POE4CH15V-6024PB
  • IR Vzdialenosť: AŽ 25M
  • Dĺžka Kábla: 20m
  • Resulotion: Full HD 1080P
  • Video Výstup: VGA 1 x/ x HDMI 1

Súvisiace produkty