Horúce Zimné Lyžiarske Cyklistické Čiapky Kukla Chladné Počasie Vetru Tvár Masku Muži Ženy Lyžovanie Snowboading Motocykel Koni Teplé Spp
Horúce Zimné Lyžiarske Cyklistické Čiapky Kukla Chladné Počasie Vetru Tvár Masku Muži Ženy Lyžovanie Snowboading Motocykel Koni Teplé Spp
Sku: g176046
(2 Recenzie)
Novinka

€9.71 €15.18

Popis:

Horúce Zimné Lyžiarske Cyklistické Čiapky Kukla Chladné Počasie Vetru Tvár Masku Muži Ženy Lyžovanie Snowboading Motocykel Koni Teplé Spp Položka Špecifikácia:

Funkcie:

1.DVOJITÉ VRSTVENÝ TEPLO & KOMFORT: navrhli Sme to hrubé, útulný krku návlek poraziť veterno zimné dni. Či jazda váš motocykel alebo miešanie snehom pracovať, budeme vás zahreje, keď teplota klesne.

2.ANTI-PILL FLEECE MATERIÁL - anti-pill fleece povrch zaisťuje, že vaše kapota pobytov hladké a pohodlné. Obaľovanie sa stane, keď priadze vaše fleece sú vytiahol na povrch, čo v tenšie textílie. WinterProof kapota je navrhnuté tak, aby vydržali dlhšie, takže už nikdy nebudete musieť starať o obaľovanie.

3.POSKYTUJE MAXIMÁLNU OCHRANU - Táto tvár kapota, maska poskytuje maximálnu ochranu na krk, hlavu a uši. To tiež funguje ako kukla rozšíriť ochranu na tvár a nos. Môžete ju nosiť ako maska na ochranu krku a tváre. Slúži aj ako krku teplejšie na časy, keď nemusíte celej tvárovej masky.

4. 4-v-1 Kapota je multifunkčné, ktoré môžete použiť pre akékoľvek outdoorové aktivity. Užite si vonkajšie horolezectvo, cyklistika, turistika, lyžovanie, alebo kempovanie tým, že ich chráni hlavu, tvár a krk pred chladom a drsné prvky.

5. ULTIMATE VŠESTRANNOSŤ: Nosiť Pri: Lyžovanie, Motocyklového, Beh, Bicyklovanie, Turistiku, Horolezectvo, Snowboarding, Airsoft paintball, Poľovníctvo, Taktická príprava, Cyklistika a iné outdoorové aktivity.

Špecifikácia:

Materiál:Bavlna

Veľkosť:Jedna Veľkosť

Obvodu hlavy:56-60 cm/vyrazili 21,5-palcový 23.5

Farba:Ako Je Znázornené

Sezóna:Jar,Jeseň,Jeseň

Upozornenie:

1.Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočné farby sa môžu mierne líšiť od obrázka farby.

2.Prosím, dovoľte 1-3 cm sa líši vzhľadom na ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

1 x Klobúk

Štítky: kukla tumblr, kukla tvár ženy, lyžiarske, lyžiarske maskcute padouchy, lyžiarske maskpink tri otvory, šátek lyžiarske, dievča lyžiarske maska, kukla tvár, lyžiarska kukla, kukla klaun.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: Shu Výšivky
  • Materiál: Bavlna
  • Vzor Typ: Pevné
  • Číslo Modelu: klobúk
  • Pohlavie: MUŽI

Súvisiace produkty