2530472 Kovanie Na YAMAHA RAPTOR 660 2001-2005 ATV Nápravových Ložísk Dopravcu
2530472 Kovanie Na YAMAHA RAPTOR 660 2001-2005 ATV Nápravových Ložísk Dopravcu
Sku: g176136
(0 Recenzie)
Novinka

€80.69

Popis:

Pozor prosím:

1.prosím potvrďte časti sa zmestí na váš skúter /motocykel predtým, než môžete umiestniť objednávky.

2.Prosím, pošlite nám fotografiu vášho motocykla alebo ich časti, ak neviete, či časti sa hodí, alebo nie.

PS:(Dielov: jedna náprava dopravcu +dve ložiská +dve pečate )

Nie sme zodpovední za dopravcu tranzitný čas . Zvyčajne to bude trvať 14-21 pracovných dní ,ale niekedy to trvá až 30 dní, v dôsledku Custome Kontroly . Vezmite prosím na vedomie, vaša adresa /psč /telefónne číslo. správne. Ak máte platbu ,telefónne číslo.sú potrebné pre medzinárodnej expresnej prepravy .Napríklad pre adresu ,nemôžeme loď PO.BOX ,kupujúci by si mali uvedomiť to . Sledovať Informácie : snažíme v našich silách, aby privide vás najviac spoľahlivé a cenovo dostupný spôsob dopravy seivice .Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na kuriérskej spoločnosti a loacal ciel .prosím, vyberte si "Golstroj.sk Štandardná Doprava "zvyčajne a niekedy sledovať informácie neaktualizuje v čase ,ale parcely sú obvykle pri preprave .PLS láskavo čakať .Ďakujeme ! ak nechcete prijímať položky na čas .prosím contackt nám v prvom rade o ďalšiu pomoc.Ďakujeme za pochopenie . Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní,považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu .Nie sú žiadne výnimky ! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky ,konkrétny dôvod pre návrat ,a vaše číslo objednávky . Vrátime vám plnú víťazná cenová ponuka,po prijatí položky v tis pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene,po oboch kupujúci a predávajúci zrušiť transakciu z Golstroj.sk .Alebo môžete vybrať, či sa majú náhradu . Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka ! Spätná väzba je veľmi dôležitá . Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu .Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.

Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém .Chápeme obavy a frustrácie môžete mať ,a bude sa snažiť v našich silách, aby sesolve problémy . Pošlite nám e-mail pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvoriť akýkoľvek spor .Ďakujeme !

Štítky: dvere rzr, exentrisue raptor 700, vlastné regal raptor, statorového yamaha 660, yamaha serow, deco raptor 660, diferenciálna go kart, Raptor 660, príslušenstvo yamaha, uniknúť raptor 700.

  • Položka Priemer: 6.2cm
  • ATV NÁPRAVA: YAMAHA RAPTOR 660 2001-2005
  • Položka Šírka: 7.75cm
  • Názov Značky: Jalyn
  • Položka Výška: 19.65cm
  • Položka Dĺžka: 19.65cm
  • Položka Hmotnosť: 2.1kg
  • Druh Materiálu: 6061-T6 KAMENEC

Súvisiace produkty