Bezdrôtové Objektívu Hľadáčika Fotoaparátu, Skenera Skener Video
Bezdrôtové Objektívu Hľadáčika Fotoaparátu, Skenera Skener Video
Sku: g176232
(2 Recenzie)
Novinka

€530.59

Popis:

t sa vzťahuje na tri frekvenčné pásma: 1.2 GHz, 2,4 GHz, 5.8 GHz. Tento prielom vynález môže vyhľadať a zobraziť/V z viacerých kamier na viacerých frekvenciách súčasne. To je len jeden má túto funkciu a funkciu.

Okrem toho, jedinečné 5.8 GHz technológiu skenovania schopnosť, je to jediná svojho druhu v súčasnej dobe na trhu.

Zobrazuje príjem obrazu na 3.5" Vysoké Rozlíšenie Farebný LCD Monitor ; a môže odhaliť signály až 300 metrov . (v závislosti od výkonu zdroja vysielač). Tento profesionálny fotoaparát, skener skenovanie 1,2 GHz, 2,4 GHz a 5.8 GHz frekvencia pásma synchrónne do 15 sekúnd.

Má náznaky NTSC alebo PAL / SECAM identifikovať video systém zistený signál. STOP / SKENOVAŤ môže závora alebo uvoľnenie obrázok . Reproduktor bude zobrazovať hlas, ak je audio signálu s fotoaparátom signál.

Tri frekvenčné pásma majú svoje vlastné STOP / SKENOVAŤ a video systém indikátor.

Okrem toho, má tri AV výstupy umožňujú nahrávanie / V všetkých troch frekvenčných pásiem naraz.

To je jeden z najviac rozšírené profesionálny fotoaparát detekciu zariadení v súčasnej dobe k dispozícii. Táto jednotka sa už stala obľúbenou voľbou pre governmet organizácie, vojenských, bezpečnostných služieb, práva, bodyguardmi, manažérov spoločnosti a súkromní detektívi, atď.

Osobitne navrhnuté pre ľahké a jednoduché použitie, nevyžaduje zložité inštalácie alebo žiadne odborné znalosti. Špecifikácie: Vlastnosti: Unikátny 5.8 GHz technológiu skenovania. 3.5" Vysoké Rozlíšenie LCD Monitor, farbu alebo B/W kamery, kompatibilné. Video protokolu, automatické spínanie pre NTSC, PAL / SECAM. NTSC alebo PAL / SECAM Video formát označenie x 3 pre 3 frekvenčných pásmach. Skenovanie označenie x 3 riadky pre 3 frekvenčných pásmach synchrónne skenovanie. "Jemné Ladenie" prepínače pre mending obraz na obrazovke. 3 frekvenčné pásma, automatické skenovanie.

Balík obsahuje:

1.Video Skenera.

2.Odnímateľný SMA Anténu *3.

3.Externý Napájací Adaptér.

4.AV kábel*3.

5. Robustné Puzdro.

Štítky: camara fotoaparát digitálny, chyba skener, myš súpera, veľký, teplý šál, fujifilm film objektív, rf skener, fujifilm tele objektív, foto príslušenstvo lentes, slávne model o bezdrôtové, egypt lentes.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Certifikácia: CE

Súvisiace produkty