GPS Tracker Auto Locator TKSTAR TK905 5000mAh 2G Vozidla Tracker GPS Lokátor Nepremokavé 90 Dní Pohotovostného Magnet Hlas Monitor
GPS Tracker Auto Locator TKSTAR TK905 5000mAh 2G Vozidla Tracker GPS Lokátor Nepremokavé 90 Dní Pohotovostného Magnet Hlas Monitor
Sku: g176478
(5 Recenzie)
Novinka

€30.36 €42.76

Popis:

Prehľad:

Tento Vodotesný GPS Tracker TKSTAR TK905 je 2G siete GSM, GPS Tracker, ktorý pracuje na základe existujúcej siete 2G GSM/GPRS a GPS satelitov, môže vyhľadať a sledovať akékoľvek ciele na diaľku pomocou SMS, mobilné APLIKÁCIE a softvér na sledovanie webu bez akéhokoľvek limitu na sledovanie vzdialenosť! Prijíma najmodernejšie technológie GPS a LBS dual polohy. Okrem toho, so zabudovaným silným magnetom, ktorý môže byť inštalovaný veľmi ľahko a pevne na auto, kamión, a akýkoľvek cieľ, s kovovou rozhranie.

Okrem toho, toto vozidlo tracker TK905 je plne vybavený GPS tracker, ktoré je určené pre širokú škálu vozidiel sledovania aplikácie. To je podporované voliteľné hard-wired nabíjačka do auta, ktorá pre zisk priebežné externého napájania. Jeho vstavaný GPS prijímač má vynikajúcu citlivosť a rýchlo, čas najskôr opraviť. Quad band GPRS/GSM subsystému podporuje 850/900/1800/1900 MHz umožňuje TK105A polohy, aby sa monitoruje v reálnom čase, alebo sa pravidelne sledované a backend server a mobilných zariadení po celom svete ! Systémová integrácia je jednoduché, ako kompletná dokumentácia je k dispozícii pre GPRS komunikačný protokol. GPRS komunikačný protokol podporuje širokú škálu správy vrátane tiesňových, geo-plot, hraničné priechody, nízky stav batérie, šok upozornenia a plánované GPS polohy.

Hlavné Funkcie:

1. GPS+LBS Dual Polohy Spôsobmi : Ak signál gps je dobré, prístroj sa bude nájsť pomocou gps satelitných, ak nie, prístroj sa bude nájsť cez LIBIER! Podľa GPS umiestnenie režim, presnosť je 5-10 metrov, pod LBS umiestnenie režim, presnosť je 100-1000 metrov!

2. V reálnom čase Sledovanie : sa môžete v reálnom čase sledovať zariadenia na google maps cez mobilephone, tablet a počítač, a minumum údaje nahrať interval je 10 sekúnd!

3. História Trasy Prehrávanie : APLIKÁCIE a webového servera môžete nahrať nahrať údaje z prístroja až 6 mesiacov, budete môcť prehrávanie história trasu kedykoľvek!

4. Dlhý Pohotovostný Čas : má vstavaný 3,7 V 5000mAh Li-ion batéria, môže pohotovostný režim až 90 dní.

5. Silný Magnetický : má 5 ks zabudované magnety,s super silné silné magnetické,môže sa veľmi ľahko inštaluje.

6. Vodeodolné IP65 : nepremokavé úroveň tohto zariadenia je, IP65, môže odolať striekajúcej vode, ale nie je možné dať pod vodou!

7. Na diaľku Hlas Monitor : Poslať "Monitor+Password" na prístroji, potom zariadenie bude zase do režime monitora,

teraz, ak chcete uskutočniť hovor na číslo SIM v prístroji, bude to vyzdvihnúť váš hovor automaticky a budete môcť sledovať hlas okolo prístroja!

8. Prekročením rýchlosti Upozornenie : Tento alarm funguje iba pod trvalým polohy režime.Keď je jednotka rýchlosti je prekročiť rýchlosť, ktorú presetted, pošle správu "rýchlosť budík!" na admin počet sa každých 5 minút.

9. Šok/Vibračné Upozornenie : Po ste chvenie alarm, nastavenia,prosím, majte na tracker sú stacionárne na 5 minút, potom táto funkcia sa začať pracovať. Pošle SMS "senzor, budík!" na admin číslo, keď je jednotka si v šoku.

10. Pohyb Upozornenie : Keď jednotiek zostane nehybne na mieste za 10 minút, užívateľ môže nastaviť pohyb alarm príkazom "presunúť+passord", potom v prípade, že sa zariadenie presťahovalo 500m odošle poplachové SMS "Presunúť Alarm+zemepisná šírka a zemepisná dĺžka" oprávnenému číslo.

11. Geo-plot : Nastavenie geofence pre sledovanie obmedziť jeho pohybov v rámci okresu. Jednotka bude posielať poplachovej informácie na APLIKÁCIE a webového servera, keď to ide von, alebo si v tomto okrese.

12. Úsporný Režim na Šetrenie Batérie :

* Sleep time režim: Po urobil toto nastavenie, tracker bude fungovať len na 5 minút po tom, waked nahor a späť do režimu spánku, GPS, budú vypnuté a GSM bude pracuje v nízkej spotrebe režime. SMS, hovor môže prebudiť tracker.

* Spať otrasový snímač režim: Po urobil toto nastavenie, ak nie je šok na 5 minút, tracker bude pracovať pod "spať šok" režime GPS sa vypne, GSM bude pracuje v nízkej spotrebe. Vibrácie, SMS, hovor môže prebudiť tracker.

13. GPS Uloženie Dát : po strate zariadenia GSM a GPRS signálu, údaje GPS sa uložia v jeho vstavanej pamäte, 200pcs dáta môžu byť uložené na väčšine;

14. Sledovanie webových stránok Platformu a Mobilné APLIKÁCIE : ŽIVOTNOSŤ ZADARMO ! Web server a oba iOS a Android verzia APLIKÁCIE sú k dispozícii!

Špecifikácia:

Štítky: gps pet tracker, gp tracker, cc3, tkstar tk915, tk905, mini gps lokátor mini, navigácia gps, auto gps tracker tk905, tracker vehicl, gps sledovanie vozidiel.

  • Názov Značky: AUTOPMALL
  • Siete a Band: 2G siete GSM/GPRS; Quad Band 850/900/1800/1900MHz
  • Položka Veľkosť: 90*72*22 mm
  • Magnetické: Vstavaný 5 ks silných magnetov,Ľahko nainštalovať
  • Certifikácia: CE
  • Web&Sledovania APLIKÁCIÍ Softvéru: iOS a Android sú k dispozícii; Životnosť Zadarmo!
  • Gps Modul: Áno
  • Hmotnosť: 168g
  • GPS typ: GPS Tracker
  • Nepremokavé: IP65
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Moc Von: W
  • Záruka: jeden rok
  • Výdrž Batérie: 30 Hodín & Up
  • Názov Modelu: tk905
  • Špeciálne Funkcie: Nepremokavé
  • Veľkosť Obrazovky: Žiadne Obrazovky
  • Presnosť Polohy: Presnosť systému GPS
  • Napätie: 12V
  • Batérie: Zdaniteľná 3,7 V 5000mAh Li-ion Batéria
  • GPS Citlivosť: -159dBm

Súvisiace produkty