Najnovšie TLC5000 12 kanál Dynamické EKG/EKG Holter Systém Rekordér, Monitor Software
Najnovšie TLC5000 12 kanál Dynamické EKG/EKG Holter Systém Rekordér, Monitor Software
Sku: g176479
(1 Recenzie)
Novinka

€407.33 €424.30

Popis:

TLC5000 12 Kanál Holter Dynamické EKG Systémy

Teraz výrobok bol inovovaný, USB Kľúč a CD so Softvérom nie je zahŕňajú, tu si môžete stiahnuť softvér na webových stránkach, ktoré držať na okne.

Úvod

TLC5000 Dynamické EKG Systémy prispôsobí medzinárodné štandardné 12-viesť systém, môžete zaznamenávať priebežne EKG vlny za 24h a analýzy vlny s PC softvér. Je to uplatniteľné v nemocnici a spoločenstva lekárske zariadenia. Hlavné Funkcie ·Rýchle a presné analýzy systému. ·12-vedie kompo analýza , nájsť presné,QRS vyhľadávanie môže byť presné a bez skreslenia. ·Existuje viac ako 10 šablón ako fibrilácia predčasné poraziť modul, predčasné komorové poraziť modul, dlhý interval modul, flutter modul, fibrilácia predsiení modul atď. a multiplicate používateľom definované šablóny by skoro mohol identifikovať každý druh pathologic vln. ·Flexibilné analýzy výber kanála funkcie,môžete si vybrať ktorýkoľvek kanál ako najmä analýza kanál. ·Flexibilné fibrilácia predsiení analýza ,tak, že lekári môžu použiť plnú,segmentovaný automatické manuálne analýza fibrilácia predsiení,aby analýzy viac, rýchlo a presne. ·Silný kardiostimulátor, analýzy,na AAI,VVI,DDD, atď. všetky kardiostimulátor analýzy. ·Veľa stimulácia moduly boli pridané. ·Rýchle preskúmanie analýzy funkcie,môže byť akýkoľvek čas na preskúmanie jednej viesť, alebo všetko vedie elektrokardiogram. ·Analýza počul miera variability s krátkeho dosahu 5 minút a long-range 1 hodina a 24 hodín analysis of heart rate variability. ·Qne-prerušená prevádzka,správa tlačového procesu je pohodlné a rýchle. ·Ideálny funkcia case. ·Rozšírené ST segmentu analýza a infarktu ischemia celkové zaťaženie,môžete ST abnormálne analýza podľa celku a udalosti,aby lekár môže komplexné rozsudok infarktu ischemia. ·Jedinečný "Spánku dych pozastaviť syndróm analýza" analýza môže predpovedať Spánku dych pozastaviť riziko. ·"HRT" analýza môže predpovedať riziko úmrtia u pacientov s infarktu myokardu. ·"T Vlna striedanie" analýza je dôležitou index predpovedať malígne arytmie a náhlej srdcovej smrti. ·S QT diskrétne stupeň analýzy,neskoré komorové analýza potenciálu,vektor ekg analýza,čas vektorovej analýzy a tak ďalej,veľa druhov ďalšie analýzy funkcie,aby v správe o analýze viac ako referenčná hodnota. Nahrávač Funkcie ·S advanced design a technológia, nahrávač môžete pracovať stably, dependably a dlhodobo. ·Byť s funkciou anti-rušenia a aseismatic. ·Malý objem s OLED displej. Toto rozlíšenie 160 x 128. ·Byť vybavené funkcie priebeh náhľad, záznam, kontrola a udalosti označenie. ·Presný záznam o čase začatia údajov vzorky vzhľadom na hodiny reálneho času sama o sebe. ·Zabránilo poškodeniu v dôsledku opakovanie vloženie a vytiahnutie pomocou vstavanej TF karty na ukladanie údajov. ·Maximálny schopnosti môže byť 2GB, takže pôvodné dáta môžu byť uložené dokonale bez kompresie. ·Priemerná recenziu čase jediný prípad môže byť kratší ako 40 sekúnd pomocou rozhrania USB 2.0. ·Zaznamenať priebeh podrobnosti inextenso prevedenie s vysokou presnosťou a vzorkovacia frekvencia. ·Záznam štátu, kardiostimulátor, presne tým vyššia vzorkovacia frekvencia. ·Medzinárodný štandard 12 vedie. Záznam 24-hodinové DECG s rovnakým štandardom EKG. Doprava

Prosím, prečítajte si popis položky pozorne, veľmi pekne ďakujem.

Zvyčajne sme doprava tovaru EMS Express (pre NÁS, CA, AU a Väčšine Európskych Krajín, 7-10 dní dorazí), alebo Letecky (aj pre iné Krajiny, ako je Južná Amerika a Afrika, 25-35 dní prísť).

Ak chcete dostať tento tovar rýchlejšie, sme tiež môžu prepravné DHL Express, ale musíte platiť viac, poštovné, kontaktujte nás, prosím, pred nákupom.

Budeme sledovať váš ebay informácie o adrese, na prepravu tovaru, ak zmeníte adresu, prosím, kontaktujte nás v čase.

Všetky e-maily, alebo otázky budú replyed do 24 hodín.

Termín predaja

Vezmite Prosím Na Vedomie:

• Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

• Prosím poraďte sa so svojím krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Návrat

Ak váš položka prišiel poškodené alebo chybné, alebo ak ste dostali zlý výrobok alebo tovar nie je práca podľa jeho technických špecifikácií,

Štítky: ekg holter, ekg prenosný monitor, ekg monitor, muži sily, srdcový monitor, eeg senzor, contec ekg, holter, ekg holter, contec tlc 6000.

  • Názov Značky: Contec
  • Materiál: ABS
  • Pôvod: Čína (Pevninská Časť)
  • Číslo Modelu: TLC 5000
  • Položka Druh: Electrocardioscanner
  • Aplikácia: Zápästie

Súvisiace produkty