12 Ks Comma Tvar Pickguard Vybrať Stráže Anti-scratch Doska pre 36" Akustická Gitara
12 Ks Comma Tvar Pickguard Vybrať Stráže Anti-scratch Doska pre 36" Akustická Gitara
Sku: g176750
(0 Recenzie)
Novinka

€5.73 €7.64

Popis:

Profesionálne gitara pickguard.Chrániť vaše gitaru povrch z poškriabaný. Tiež dobrý deco pre vašu gitaru. Abaxial povrch s lepidlom,ľahká inštalácia Farby:Black & White & Red Pearl & Brown & Red Rock & Transparentné pre vybrať Materiál: ABS & PVC Hmotnosť: 6 g/kus vhodný pre 36" gitaru. Balík obsahoval 12 x Pickguard Veľkosť Fotografie sa zobrazujú iba približné údaje v diagrame. Je nepravidelného tvaru pre tento produkt, takže tam by mali byť niektoré merania odchýlky v rámci 3-10 MM cca. Zákazníci si môžu skontrolovať, či tieto údaje by boli vhodné na ich gitara. Ale my nemôžeme zaručiť ak niektoré menšie diely na backplate by sa zapojiť gitaru dobre. Zvážte, prosím, starostlivo pred objednávky. Vďaka.

Oznámenie pre nákup príslušenstvo elektrické gitary

Pretože tam je tak veľa rôznych druhov elektronických gitarové príslušenstvo s vynikajúcou veľkosti a dodávateľov pre tento tovar sa líšia, spýtajte sa, prosím presnú veľkosť predajcovia priamo. Prosím zmerajte si veľkosť presne a potom dajte nám vedieť. Predávame iba podľa veľkosti uvedené sami v objednávke.

O veľkostiach

Pretože existuje veľa rôznych druhov gitary náhradné diely a príslušenstvo. Veľkosti obrázkov pre výrobky, ktoré potrebujete presnú veľkosť, aby sa zmestili na gitary boli uvedené. Prosím, potvrďte svoju veľkosť starostlivo pred objednávky. Niektoré prípustné chyby v určenom rozsahu by sa tam vzhľadom na rôzne opravy a chyby merania.

O farebný rozdiel

Všetky výrobky by mali byť fotografovať na mieste! Vzhľadom k streľbe svetla a rôznych obrazovkách, atď, fotografie farby by byť trochu odlišné od skutočných produktov. Všetky farby by mali podľa reálnych len na produkty.

O dodávky

Tovar by mal byť zaslané do 5-7 pracovných dní po tom, ako sme dostať svoje objednávky.

O veľkoobchod

Sme predávať len gitara, súčasti a príslušenstvo, a váš dotaz pre všetky veľkoobchod detaily by mali byť veľmi vítané a najvýhodnejšia cena by mala poskytovať.

Štítky: drumbľa pickguard nálepky, odtlačkový gitara, drevené akustické pickguard, lepidlo pickguard, gitara pickguard dreva, pickguard strat, pickguard čierna biela, ibanez rg pickguard, les paul pickguard, gitara vybrať mäkké.

  • Názov produktu: Akustická Gitara Pickguard
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Akustická Gitara Pickguard
  • miesto pôvodu: Čína
  • Farby: Black & White & Red Pearl & Brown & Red Rock & Transparentné
  • Číslo Modelu: MYJTHB-36 ° C-10
  • Materiály: ABS & PVC
  • Hmotnosť: 6g/piece