Lezenie Vytiahnuť Napájací Loptu Držať Rukoväte z Odolného A protišmykové Rukoväte Silu Vonku Fitness Športové Vnútorné Vybavenie
Lezenie Vytiahnuť Napájací Loptu Držať Rukoväte z Odolného A protišmykové Rukoväte Silu Vonku Fitness Športové Vnútorné Vybavenie
Sku: g177000
(0 Recenzie)
Novinka

€11.13 €19.52

Popis:

Lezenie Vytiahnuť Napájací Loptu Držať Rukoväte z Odolného a protišmykové Rukoväte Pevnosť

Popis:

Reálne funkcie - Ideálne vybavenie telocvične na zvýšenie svaly predlaktia a zovretia,uchopenie silový tréning a lezenie odbornej prípravy,zvyšuje odolnosť a výbušnosť. To je perfectl nie len na bežné fitness, ale aj pre extrémne športy ako horolezectvo nadšencov, wrestling, ninja bojovníkov, gymnastika, a parkour.

Odolnosť a kvalita - Špeciálne navrhnutý grip loptu s Non-slip tvarovaná elastická PU materiálu poskytuje maximálnu priľnavosť a 304 nerezovej ocele krúžok. Všetky tieto hardvérové sú ťažké a robustné, viac než dostatočný.

Non-slip dizajn - Špeciálne navrhnutý loptu s pevné plastové,loptu má mnoho sférické drážky,prináša viac zábavy, aby vaše cvičenie a zlepšiť svoj výkon a výkon.

Jednoduchá inštalácia - Prísť s nerezovej ocele háky, vystužený nylon popruh .Je možné nainštalovať kdekoľvek. Package Zahrnuté: 2 x popruh, 2 x loptu, 2 x karabína. Loptu Rozmer: 2.8"/7.2 cm, hodí sa na bežné & mužov ruky.

Nízky vplyv a rozšírené fitness - To je skvelé pre mužov a ženy. Zábava, open-ručné dizajn. Svaly, šľachy položiť ergonomicky & vlak efektívne. Vynikajúce pridať do tréningu.

S pecification:

Materiál: TPE + 302 nehrdzavejúcej ocele

Farba: šedá, modrá, červená

Veľkosť:8 cm(3.14 palcový)

Balenie Zahŕňa:

2 x Grip Loptu

2 x Nerezovej Ocele Háky

2 x Nylonového Popruhu

Štítky: ball grip vytiahnuť, tuk uchopenie, grip ruky, vyliezť na stenu, 10w led baterka, vlajka somálsko, bar vytiahnuť, kapela prst, strengthener strane uchopovač, horolezecká stena uchopenie.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Funkcia: ZBRANE
  • Druh: Vysoko Elastické Uchytenie Loptu
  • Číslo Modelu: 1

Súvisiace produkty