Plastový Klinec Umenie Prázdne Úložný Box Na Nechty, Nárazníky Súbory Make-Up Drahokamu Šperky Príslušenstvo Organizátor Manikúra Nástroje Úložný Box
Plastový Klinec Umenie Prázdne Úložný Box Na Nechty, Nárazníky Súbory Make-Up Drahokamu Šperky Príslušenstvo Organizátor Manikúra Nástroje Úložný Box
Sku: g177360
(0 Recenzie)
Novinka

€7.13

Popis:

Klinec nástroj úložný box , Nechty Salon nevyhnutné príslušenstvo . Materiál: Plast Farba:Transparentná / Ružová Veľkosť Produktu: 15 cm*12.5 cm môžete použiť toto políčko dajte kamienkami, pinzety, nožnice na nechty, leštiace pásy, nechty perá,kutikulu, tlačné, a tak ďalej. Box je plast, hmotnosť je veľmi ľahká, ale veľmi silný. Nebude zlomená za normálnych okolností. Balenie Obsahuje: 1 x Nechtov nástroj úložný box platba 1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. 3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní. Kupujúci je potrebné zodpovednosť za žiadne dane alebo cla, ktorá sa účtuje podľa ich miestnej samosprávy, ak nie je žiadne poplatky.

zásielky 1) DOPRAVA po celom SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2) Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3) My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4) obrázky zobrazené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5) SLUŽBA TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6) Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7) v Dôsledku zásob stav a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. 8)Pre ruských Priateľov: Prosím vyplňte vaše meno a priezvisko vrátane meno, stredné meno a priezvisko pri spôsobe platby * Medzinárodné Kupujúcich - vezmite Prosím na Vedomie: Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo doprava. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

návrat na náhradu

1 ) Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je v

vašom vlastníctve viac ako 7 dní , považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí

ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2 ) Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ doprava

sledovacie číslo , konkrétny dôvod pre návrat , a vaša po#.

3 ) vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA , po prijatí položky v jej pôvodnom stave

a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene , PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť

transakciu z Golstroj.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4 ) Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt nie je, ako inzeroval.

krmivo späť Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: skladovacie škatule súbory, box na nechty nástroj, veko podanie box, lesk skladovanie, prípade nechtov, klinec plyšové, muž manikúra, emboss stlačte, nechty lak skladovanie kovové, Súbor Rack.

  • Funkcia: Nail Art Perá Organizátor Prípade
  • Číslo Modelu: Nail Art Plast Tool Box
  • Druh: Manikúra Nástroje Úložný Box
  • Štýl: Nail Art Nástroj Prípade
  • Komoditné Certifikácie Kvality: ce
  • Hmotnosť: Cca.150g
  • miesto pôvodu: Čína
  • Feature2: Klinec Nárazníky Súbory Kontajnerové Box
  • Názov Značky: mybormula
  • Veľkosť: 18.4cm*8.3cm*3.4cm
  • Aplikácia: Nail Art/Bodkovanie Pero /Štetcom
  • Položka Druh: Nail Art Zariadenia
  • Materiál: Plastové