3Pair Prsty Valgus Ortéza Big Foot Kosti Prsty Aligner Corrector s Prírodnými Liečbu Bolesti Hallux Valgus Prsty Spoločné Prst Separátory
3Pair Prsty Valgus Ortéza Big Foot Kosti Prsty Aligner Corrector s Prírodnými Liečbu Bolesti Hallux Valgus Prsty Spoločné Prst Separátory
Sku: g17746
(2 Recenzie)
Novinka

€3.45 €5.75

Popis:

Špecifikácie:

Typ položky: Prst oddeľovač

Jednotka: 1pair=2ks

Materiál: SEBS

farba: Transparentná

Veľkosť(L*W): 6 * 1,8 cm/2.36 * 0.7 palce

Jedna veľkosť pre všetkých. Podrobné veľkosti nájdete na obrázok.

O produkte:

1. Samostatné palec a ostatné prsty efektívne, NIE prekrývať, nie squeeze, umiestniť veľké a pinky (málo), prsty v správnej polohe, a zlepšiť silu vašich prstov. doprajte svojej bunion, Zmierniť vašu bolesť, znižuje trenie medzi prstami na nohách a vychutnať prechádzky znova.

2. Tento prst oddeľovač môže byť nosiť diskrétne pod topánky, Dá sa nosiť na všetky druhy topánok. Môžu byť nosené počas dňa a noci, čas držte prsty rovno a zmierniť nepohodlie. Poskytuje extra podporu, odstraňuje napätie, zlepšuje rovnováhu v nohách.

3. Vyrobené z bezpečného materiálu SEBS, SEBS je oxidovaného SBS, non-jedovaté, dobrá stabilita, odolnosť voči starnutiu, tepelnej odolnosti, vysoko elastický, žiadne deformácie po kompresii, pohodlné nosenie. Výrobok je umývateľný a tak, opakovane.

4. Tento prst oddeľovač je navrhnutý s mäkké materiál, priateľské k pokožke, bez pevne na nohy, poskytujú extra priestor medzi prstami na nohách a pomôcť, aby sa zabránilo veľký a malý prst pohybuje dovnútra, smerom ostatné prsty, zatiaľ čo pinky prst spoločné je vytláčaný von. čo robí chôdza viac pohodlné a relax.

5. Ultra-tenký a ľahký dizajn, Fit bezpečne, môžu byť nosené s väčšinou typov topánok: otvorenou špičkou, vysoké podpätky, atletický, ortopedické topánky.

Funkcia:

Vysoko kvalitnej elastickej tkaniny a priedušná materiálu Zabrániť prsty z prelínajú a pokožku pred podráždením a zápaly

Fyzická & pohodlný spôsob, ako zaobchádzať s bunion bolesť, hallux valgus, kladivo prsty, zmiernenie tlaku na bunions & bunionettes a druhú nohu problémy.

Ultra-tenké bariéra môžu byť nosené naboso a v akýchkoľvek topánkach.

Predísť a zmierniť vaše nohy bolesť, Narovnať a upravte vaše prsty pomaly a zlepšiť vaše nohy deň zdravia deň.

Balík Obsahuje:

3Pair=6Pcs * Prst separátory

Štítky: varná doska tesnenie, hallux valgus ortéza, pre tlak sporák, ľudské kosti lebky, varná doska tesnenie, sitram, k päte, rune dračie kosti, na bunion, bunion protetických.

  • Aplikácia: Nohy
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: tcare
  • Materiál: SEBS
  • Veľkosť: Multi Size SML
  • Dropshipping: Áno
  • Číslo Modelu: A01840

Súvisiace produkty