Striekacie pištole rozsahu 4-16x44 lov riflescopes s 25,4 očakávané mm, rúrky a 1/10Mil kliknite na položku hodnota Riflescope Lov Rozsahy pre Sniper Puška
Striekacie pištole rozsahu 4-16x44 lov riflescopes s 25,4 očakávané mm, rúrky a 1/10Mil kliknite na položku hodnota Riflescope Lov Rozsahy pre Sniper Puška
Sku: g177622
(2 Recenzie)
Novinka

€30.34 €60.67

Popis:

Striekacie pištole rozsahu 4-16x44 lov riflescopes s 25,4 očakávané mm, rúrky a 1/10Mil kliknite na položku hodnota Riflescope Lov Rozsahy pre Sniper Puška Číslo Modelu: 4-16X44AOEYS R Typ: Puška rozsahu Názov Produktu: Riflescope Zväčšenie: 4X-16X ovládanie Jasu: 5 úrovní Reticle farba: Červený a zelený Očný reliéf: 72.4-91mm priemer Trubky: 1.0 v/25,4 očakávané mm

sme Továreň priamo dodanie, môžeme ponúknuť najviac nákladovo efektívne cenu a najlepšiu kvalitu, podpora veľkoobchod, Vítam Vás konzultovať objednávku Prepravy a Platby:

1)Pls, aby ma nechal na správnej adrese! Sme si nie je zodpovedná za balík návrate z dôvodu kupujúceho problém (ako von z domu, nesprávnu adresu, atď.)

Čína Poštou trvá zvyčajne 2-3 týždne, sme nie je zodpovedná za sledovanie a prosím pozitívne kontakt miestnej pošty ak ju nedostanete. Sme nie je zodpovedná za straty alebo chýba sledovanie záznamov pre Čínu Príspevok.

Ak u ak si chcete vybrať, bezpečnejší a rýchlejší spôsob, ako EMS, Prosím, Zaplatiť poplatok. EMS zvyčajne trvá 5-7 pracovných dní s plnou záznamy.

2), sme nie je zodpovedná za akékoľvek oneskorenie pri dodávke, vrátane ale nie obmedzený na colné poštovné kontrola,štrajku,zásahu vyššej moci a pod.

3)Ako kupujúcim,je to vaša povinnosť platiť daň pri vytvorení objednávky zo zahraničia,naša cena nezahŕňa dane,DPH,alebo iné rukoväť poplatky.

Podmienky:

1. Prosím, dajte nám do 15 dní (podľa dátumu účtovania).

2. Návrat položky, MUSIA mať všetky ORIGINÁLNE balenie a príslušenstvo.

3. Návrat poštovné a poistenie poplatok je nevratný pre vrátenie tovaru.

4. Returne/exhange zásielky kvality, budeme dodanie zdarma po servisná údržba pre problémy s kvalitou tovaru(vrátenie peňazí alebo výmenu novej zásielky).

Štítky: elcan vidina, airgun pcp, puška zbraň, vzduch rifl, veľké puška rozsah, bipod pre, glock železničnej, mock tlmič, pcp nádrž, riflescope hakko.

  • Názov Značky: uvfofeo
  • Magnificaiton: 4x-16x riflescopes taktické sniper odbory
  • Hmotnosť: 620g
  • Cieľom Priemer Objektívu: 44 mm riflescopes taktické sniper odbory
  • Číslo Modelu: 4-16x44 bsa
  • rozsah dĺžky: 330 mm
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: PUŠKA
  • Funkcia: Objektív

Súvisiace produkty