Rondaful EVA Skladovanie Taška puzdro pre PS5 DualSense Radič Bývanie Shell Shockproof Ochranný Kryt pre PS5 Gamepad
Rondaful EVA Skladovanie Taška puzdro pre PS5 DualSense Radič Bývanie Shell Shockproof Ochranný Kryt pre PS5 Gamepad
Sku: g177722
(2 Recenzie)
Novinka

€10.78 €15.41

Popis:

Rondaful EVA Skladovanie Taška puzdro pre PS5 DualSense Radič Bývanie Shell Shockproof Ochranný Kryt pre PS5 Gamepad

Funkcie:

1. Skladovanie a prepravný obal: Špeciálne navrhnuté pre PS5 DualShock/pre ps4 bezdrôtových ovládačov a príslušenstva, ktoré ich chránia pred poškriabaním alebo pádu poškodenie počas cestovania alebo domov skladovanie. Vnútorné sieťové vrecko je dostatočne ukladať malé príslušenstvo, ako sú nabíjanie dátové káble, palec klipy, slúchadlá, atď. Zips skladovanie vrecko je vhodné na skladovanie a prepravu.

2. Robustný Materiál: je To odlišné od iných produktov. Naše úložný box používa vysoko kvalitný nylon zips vleky, ktoré sú ťažké, odolné a dobrý pocit. Pre PS5 radič úložný vak je vyrobený z PU a EVA. Pevný EVA škrupina chráni ovládači, zatiaľ čo mäkký vnútorný materiál chráni váš prístroj pred poškriabaním, a hard shell chráni konzoly od pádu a náhodnému poškodeniu.

3. Dvojité Rukoväť Skladovanie: Je možné uložiť 2 pre PS5 alebo pre PS4 súčasne, vstavaný groove je špeciálne navrhnutý pre rukoväť chrániť vaše rukoväť z toho, že je vytlačená, a tam je na zips, sieťované vrecko pre ukladanie dát, káble a ďalšie príslušenstvo.

4. Ľahko sa prenáša: Noste pohodlné remienok na ruku, vhodné na prepravu.

5. Kovový Zips: zips otváranie a zatváranie je možné chrániť vaše cenné zariadenie, a to je veľmi ľahko otvoriť a zatvoriť.

Špecifikácie:

Materiál: EVA

Funkcia: anti-scratch, shockproof, semi-vodotesný a prachotesný

Farba: farba obrázok

Fit: pre PS5/pre PS4

Balenie Zoznam:

Skladovanie Taška*1

Poznámka:

Vzhľadom na problémy, svetelné efekty a strelecké uhly, tam budú určité tolerancie výrobku, prosím pochopiť.

• Všetky položky bude odoslaný do 2 pracovných dní po úhrade sa vymaže.• Všetky položky bude dodaný prostredníctvom Post Mail, ktorý zvyčajne trvá 15-35 dni, aby sa dospelo.• Medzinárodná doprava vyžaduje zložitejšie prepravné postupy (napríklad oboch krajín, zvykov, tranzitné stanice atď.), tiež bude mať vplyv mnoho faktorov, ako sú sviatky, počasie, atď, tak to bude pravdepodobne trvať dlhší čas na vaše položky, aby sa dostali na konečné miesto určenia. Ďakujeme za pochopenie o tejto záležitosti.• Dovozného cla, dane z pridanej hodnoty a iné poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo náklady na dopravu.Krajina Čas Doručenia(Cez Post Letecky)Pracovných Dní + sobota + SundayNorth Americký /Západná Európa 7~20 daysEastern Európe 7~35 daysAustralia 7~30 daysCentral Ázia 15~45 daysSouth Americký 15~50 daysEastern Ázijské 7~20 daysOthers 15~60 dní

Kontaktujte nás

Naše úradné hodiny sú :- 9:00 do 18:00 (GMT +8) pondelok až piatok - 8:30 do 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd naša kancelária je zatvorené v nedeľu a štátne sviatky (Čína), ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas prázdnin

Naše Misie:

1. Ak chcete exportovať kvalitný tovar z orientu za priaznivú cenu pre vás.2. Práca so zákazníkmi s cieľom vybudovať svoj obchod .3. Ak chcete maximalizovať naše medzinárodné kupujúceho ziskovosti a konkurencieschopnosti.Prosím, príde čoskoro a navštívte nás znova!

Štítky: sonyplaystation 3, hori ps4, hra ps5, 5 playstation, dualsense, PS5, ovládanie ps5, jeden xbox, sony ps5 prípade, consol ps4 pro.

  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Názov Značky: Rondaful
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Podpora: Dropship/Veľkoobchod/Epacket
  • Číslo Modelu: Ochranný Kryt pre PS5 Gamepad

Súvisiace produkty