Veľa 70 kovové peňaženky. Podrobnosti pre hostí na podujatí, svadby, krstu, communions, narodeniny. Bronzové, strieborné a bronzové
Veľa 70 kovové peňaženky. Podrobnosti pre hostí na podujatí, svadby, krstu, communions, narodeniny. Bronzové, strieborné a bronzové
Sku: g17813
(1 Recenzie)
Novinka

€47.95 €53.27

Popis:

COSAS43

Cosas43,s.l. Je spoločnosť venuje online predaj darčekov a podrobnosti o udalosti. Špecializujeme sa na predaj pozvánky a detaily pre hostí na svadby, krstu a obcí, ako aj deti, darčeky na narodeniny, školy a iné oslavy.

Popis Produktu

Veľa 30 metalizovanej peňaženky s mäkké telo skončil v lesklom polyskin. Sú podávané v zlatej, striebornej a bronzovej farby. Vo veľa vstupe (10% farba). Hlavné vrecko na zips uzavretie a zodpovedajúce strelec. Detaily alebo spomienky pre hostí na svadby, krstu, communions, oslavy narodenín. Veľkosť: 12x8,5x0,5 cm Materiál: Koža Cena za dávke 30 jednotiek. Navštívte náš obchod detail hostí na Golstroj.sk ak chcete vidieť všetky naše ponuky v detaily a originálne darčeky pre hostí, ženy, muži, chlapci, svadobné dievčatá, communions, krstu, akcie a večierky Lacné, ekonomické a praktické prijímanie detaily.

Štítky: 1. sväté prijímanie darov, jedinečné spoločenstvo darček, dary svätého prijímania strany, prijímanie darov fit, prijímanie darček foto, prijímanie darček peňaženky, x prijímanie darov, dospelých prijímanie darček, moderné prijímanie darov, prijímanie dar srdca.

  • Materiál: PVC
  • Počet Pc: 30
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: COSAS43

Súvisiace produkty