Doprava zadarmo ručné remeselné šperky nástroj s diamantovým s LED Svetlom Diamond Výber Detektor P7
Doprava zadarmo ručné remeselné šperky nástroj s diamantovým s LED Svetlom Diamond Výber Detektor P7
Sku: g178248
(3 Recenzie)
Novinka

€7.36 €10.22

Popis:

Popis:

100% zbrusu nový Jednoduché použitie aj pre nový zamestnanec Vyžarujú počuteľné zvuky dať presné čítanie Diamond indikátor bude ukázalo, že ak kameň je SKUTOČNÝ diamant (Zelené svetlo) Kovové alert (kontinuálne bzučanie zvuk, keď používateľ omylom dotkne kovových skôr, ako kameň) Veľký / malý switch pre testovanie diamanty +/ - 8 bodov, vydávať zvuky, ktoré sa majú poskytnúť presné čítanie s LCD displejom a LED indikátor, Ak kameňa je Falošný crystal, povzbudzujúce ako kubický zirkón (CZ), budú bez reakcie Rozmer: 16.5 x 4.0 x 2.2 cm Napájaný DC 9V batéria x 1 ( Batéria Nie je Súčasťou balenia )

Obsah balenia: 1 x Diamond Výber II Tester 1 x anglický Používateľská Príručka 1 x Chránené kožená taška

Hmotnosť: 170 g

Funkcie:

Kvalitné lacné ceny

Platby

1. Platbu kreditnou kartou, moneygram, western union alebo bankovým prevodom(TT) je k dispozícii na Golstroj.sk. Ak chcete, aby ostatné platobné podmienky, pls, dajte nám vedieť, ako môžete zadať objednávku.

2. Plne platba musí byť vykonaná do 7 dní po uvedení vašej objednávky, inak bude objednávka neplatné alebo zruší systémom.

3. Uistite sa, že ste vyplnili všetky podrobné informácie, ako sú kontaktné osoby, adresa, psč a telefónne číslo pri vypĺňaní kupujúceho informácie.

Package

1. Všetky produkty budú starostlivo balené a dodávané v elegantnej case alebo obal alebo iný balík.

Doprava

1. Objednávka bude odoslaná do 1-7 pracovných dní po úplnom zaplatení bola potvrdená.

2. Zadarmo doprava je zvyčajne v Číne post, a bude trvať 20 až 60 dní v závislosti od destinácie. Aj pls poznámka: balík by mal byť menej ako 2 kg, ak sa cez to, že kupujúci majú na dovoliť celý lodné náklady.

3. Kupujúci sú zodpovední za akékoľvek poistenie ,problémy a škody, ktoré spôsobené prepravnou službou takéto nehody, oneskorené alebo iné problémy. Okrem kupujúci by mal byť zodpovedný za akékoľvek dane a/alebo povinnosť účtovať o ich krajine. A tovar bude Označená ako "dar" alebo "vzorka" pre vaše jednoduché colné odbavenie a menej poplatkov. (ak chcete vyhlásiť tovar ako ostatné položky meno, alebo určiť hodnotu na zákazku, prosím, informujte nás pri vytváraní objednávky)

Upozornenie: DHL/UPS/Fedex Express zvyčajne trvá približne 3-5 pracovných dní do cieľa. A to\ \ 's o 5-8 pracovných dní od EMS alebo TNT.

Návrat

1. Všetky výrobky sú kontrolované pred odoslaním, takže ak nie ste spokojní s nákupom si môžete vymieňať položky v jednom týždni a musíte nás kontaktovať do 24 hodín od prijatia vášho nákupu.

2. Všetky vrátite tovar musí byť v pôvodnom podmienky, vrátane krabica a príslušenstvo. Man-made chyby nie sú zaručené, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej.

3. Prepravný a manipulačný poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping.

4. Pre všetky položky, prosím, zašlite prostredníctvom EMS alebo miestneho poštou pri zasielaní späť.

Spätná väzba

1. Kupujúci\'s predčasného potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2. Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše obchodné\ \ 's development, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. It\ \ 'll mať len 1 minútu, ale to 1 minúta má veľmi zásadný význam pre nás.

3. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie!

Štítky: diamond výber, remeselné práce, diamond výber ii, zlato sonda tester, led test, diamond vintage, automobilový skrat vyhľadávanie, zlato, striebro tester, zhul diamond detektor, šperky zvárač.

  • veľkosť balenia: 16.5 x 4.0 x 2,2 cm
  • Funkcia: kvalitné lacné ceny
  • Dĺžka: 165mm
  • Šírka: 40mm
  • stav: Úplne Nové
  • Položka Dĺžka: 16.5inch
  • Šperky, Nástroje A Vybavenie, Typ: Testery & Merania
  • Položka Priemer: 4inch
  • Hmotnosť: about 0.17kg
  • Položka Výška: 2.2inch
  • Číslo Modelu: HJ-1025
  • Materiál: Plastové
  • Hrúbka: 22 mm
  • Položka Druh: Šperky, Nástroje A Zariadenia
  • Použitie: diamond testovanie
  • Vlastnosti Produktu: Kompaktná veľkosť
  • Položka Hmotnosť: 170 g

Súvisiace produkty