Vlastné holičstvo, LED Neónový nápis Holič Pól Styling Logo Zrážky A Holení Akryl Závesné Dekoratívne Dosky Kaderníctvo Darček
Vlastné holičstvo, LED Neónový nápis Holič Pól Styling Logo Zrážky A Holení Akryl Závesné Dekoratívne Dosky Kaderníctvo Darček
Sku: g178267
(2 Recenzie)
Novinka

€24.49 €27.21

Popis:

Holičstvo, LED Neónový nápis Tento produkt poskytuje najlepší výsledok v tme.Použite najvyššiu kvalitu priehľadný akrylový plast a osvetlenie. Vynikajúci pre zobrazenie vo vašom obchode, bar, pub, bar, reštaurácia, miestnosť - kdekoľvek sa vám páči. Môžeme tiež vlastné robiť žiadne osobné dizajn pre vás, ak potrebujete zákazku dizajn alebo pre hromadné objednávky otázky, prosím, kontaktujte nás.

Celkovo Dostupné Veľkosti:

W300 X H200mm / 12 X 7.87 Palec W400 X H300mm / 15.74 Inch X 12Inch W500 X H280mm / 19.68 Inch X 11Inch

7 Farby Premenlivé

❂ Nepremokavé RGB LED svetlo - 5V ❂ Diaľkové ovládanie s výberom farebné variácie ❂ 6 stôp USB kábel na jednoduchú a rýchlu inštaláciu

Vynikajúce Laserom Vygravírované Práce

Ponúka inovatívny dizajn s 100% rytie, ktoré vyrezal na jeho Akrylátové Sklo (Plexiskla), aby svetelný tok. To tiež znamená, že neobsahuje nálepky alebo farby akéhokoľvek druhu. To je tiež v pohode, tichý a energeticky efektívne zároveň.

Vlastné Akceptovanej Objednávky

Môžeme vytvoriť svoj vlastný LED Neónový nápis Svetlo, ktoré vhodný s vašim potrebám a používať ho pre svoje vlastné zbierky a osobné použitie. Dajte nám vedieť, témy a návrhy, ktoré si nás chcú robiť, alebo môžete poslať snímku vášho Loga a Značky, zašleme vám návrh náčrtu v rámci 24 hodín. Budete môcť skontrolovať to, komentovať a požiadať o opravy (ak je potrebná), kým si nie ste úplne spokojní s dizajnom.

Zvyk, Aby Vzoriek

Vyrobené Na Objednávku Procesu: 1.Pošlite nám svoj obrázok alebo povedzte nám wanted design 2.Vyrábame a poslať mock-up demo pre vaše potvrdenie (poplatok nie na všetkých) 3.Dizajn Potvrdené. Vyberte si svoju veľkosť a dizajn miesto poradí.

Plug Zahrnuté

Ponúkame plug and napätie podľa vašej krajiny je štandardné.

Diaľkové Ovládanie Je Zahrnuté

Budete mať 17 Tlačidlo LED Diaľkový ovládač, ak chcete upraviť farby LED svetlo, prihláste sa. S diaľkovým ovládačom, budete mať rôzne ľahké nastavenie, ktoré zahŕňajú zapnutie alebo vypnutie svetiel, pause alebo play, matný alebo zmenu rýchlosti svetla a tiež vytvoriť dúhu farieb.

Štítky: led neon prihlásiť, fire opal prívesok, neónové svetlá prihlásiť, neónový nápis, hairdress, holič dekor, kaderníctvo, holičstvo, vlastné neónový nápis, vlastné led.

  • Štýl: Moderné
  • Číslo Modelu: DPD-005
  • Tvar: Obdĺžnik
  • Materiál: Akryl

Súvisiace produkty