Doprava zadarmo DPS-250AB-24 B 250W NAS 1U ATX Napájací zdroj testované práca
Doprava zadarmo DPS-250AB-24 B 250W NAS 1U ATX Napájací zdroj testované práca
Sku: g178316
(0 Recenzie)
Novinka

€95.23

Popis:

Batériu môžete odoslať nie , dostanete rady bez batérie

Venujte prosím pozornosť : 1, Ak máte akýkoľvek problém, keď ste dostali , prosím, kontaktujte nás okamžite , návrat na vrátenie peňazí alebo zmeniť najneskôr do 7 dní . Po 7 dňoch , prijímame len návrat na zmenu alebo opravu , nenesú vrátenie rámci záruky . 2, Rôzne krajiny majú rôzne Colnej politiky , takže všetky dane poplatok, hradí kupujúci . 3, Ak vrátením výrobkov , budeme platiť za náklady na dopravu k vám , a budete platiť za náklady na dopravu k nám . Všetky výrobky otestujeme pred odoslaním a zabaliť to dobre , ale možno nie na 100% sľub fungovať po diaľkovú dopravu a vytláčanie s veľa ďalších pozemkov .

4, Teraz pre medzinárodnú dopravu , mnoho lodnej kuriér nemôže loď s akumulátorom pre niektoré krajiny, možno, že niektorí záujemcovia získať základnú dosku bez COMS batérie na palube , prosím ťa, odpusť mi , stačí sa vaše staré rady batériu, potom nainštalovať novú dosku .

Štítky: hliníkové prípade veľkých, na server, 150w psu, cloud nas, 1u prípade, pc power test, 250w psu, atx napájací tester, n ukladacom priestore typu cloud, gr myq ukladacom priestore typu cloud.

  • Záruka: 30 Dní
  • stav: použitý v dobrom stave
  • Číslo Modelu: DPS-250AB-24B

Súvisiace produkty