Doprava zadarmo Bambusu Jednorazové Plienky Linkovej lodnej prepravy, Splachovacie nappy fólie ,Biologicky bambusové podšívka, baby nappy vložky 1pc/veľa
Doprava zadarmo Bambusu Jednorazové Plienky Linkovej lodnej prepravy, Splachovacie nappy fólie ,Biologicky bambusové podšívka, baby nappy vložky 1pc/veľa
Sku: g178424
(2 Recenzie)
Novinka

€7.87

Popis:

Vitajte v našom obchode! ak je nejaký problém, pls, neváhajte a kontaktujte nás.

doprava zadarmo 100% Bambusu Jednorazové Plienky Linkovej lodnej prepravy, Splachovacie nappy fólie , Biologicky bambusové podšívka, baby nappy vložky 1pc/veľa

Opis produktov:

Na splachovacie bambusu vložky sú navrhnuté tak, aby boli umiestnené vedľa dojčenské pokožky. Plienka bude čerpať akékoľvek vlhkosti cez vložky, ale sa zastaví na tuhé látky. Keď zmeníte špinavé plienky pre vaše dieťa, odstráňte fóliu a preneste ho do wc a jednoducho vyprázdniť ho preč. Oni sú tiež ochrana životného prostredia. Funkcie 100 biologicky splachovacie viskóza vložky je nasledovný: 1. Udržuje vaše bábätká' pleť suchá 2. 100% biologicky 3. Non-Chlórom Bielené 4. Vyrobené z super mäkké viskóza 5. Na rolka 100 listov 6. Obe strany môžu byť použité 7. Neodporúča násobne papuče 8.veľkosť :18cmx30cm

Podrobný popis:

Veľkosť:18 cm*30 cm.(existujú 100ks v jednej roll)

Ako ho použiť:

Objednávanie A Platieb:

Vážime si plná platba bude uskutočnená v lehote 7 dní , a môže svoju objednávku zrušiť, ak platba nie je podaný do tejto doby, a to bez predchádzajúceho oznámenia. Kontaktujte nás, ak nie je možné vykonať platbu v rámci tejto lehote (sme úplne pochopili to), aby sa zabránilo zrušenie vašej objednávky.

Kupujúci je zodpovedný za všetky dane a/alebo povinnosť účtovať o ich krajine.

Akceptujeme zmiešané, ale musíte nás informovať Č. položky, ktoré chcete kúpiť. Č. je v obrázkoch.

Doprava:

1. Tovar bude dobre zabalený pred odoslaním von.

2. Vždy sme odoslať položku na registrovanú adresu, na zaistenie bezpečnosti položky. Ak potrebujete zmeniť svoju adresu, alebo chcete nám zaslať na inú adresu, pls, dajte nám vedieť, keď ste na mieste objednávky.

3. Tovar bude dodaný Čína Príspevok Letecky/EMS

Upozornenie:

Byť istí, kúpiť naše látkové plienky! Naše plienky sú vyrobené s vynikajúcou kvalitou materiálu a bezpečne testované.

Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok z dôvodu rozdielu zákazníkov v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované.

Kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky.

Návrat politiky:

1. Vaša spokojnosť je našou prioritou . Takže ak nie ste spokojní so svojím nákupom si môžete vymieňať položky. Kupujúci je zodpovedný za všetky ďalšie poplatky za doručenie.

2. Kupujúci musí kontaktovať nás a to do 3 dní od doručenia, ak budú chcieť vymeniť chybný alebo nesprávne odoslané položky. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

3. Kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške.

Spätná väzba:

Ak ste spokojní s našimi položky, stačí nám dať 5 hviezd . Ale ak niečo, čo prichádza z našich tovarov, ktoré sa ZNAČNE obťažovať; prosím, dajte nám prosím vedieť. Nemôžem vám povedať, ako srdcervúce to je čítať negatívnu spätnú väzbu, ak žiadny kontakt urobil s nami o probléme vôbec!!

Tak pls kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť problém. Vďaka proti.

Štítky: jednorazové plienky, nohavičky dieťa, rapala, okres pul, bambusové plienky vložiť, Pororo, 80d podprsenka, babyland látkové plienky, veineda, plienky linkovej, splachovacie.

  • Názov Značky: Pororo
  • Materiál: 100%BAMBUSU
  • Množstvo: 5000
  • Pohlavie: Unisex
  • Veľkosť: 18*30cm
  • Položka Druh: Nappy Vložky
  • Číslo Modelu: YX-GNJ001

Súvisiace produkty