Vysoká Kvalita Mužov Neoprénová Sauna Oblek Orgán Shapers Tričko chudnutie s Zips, Pás Tréner Pot Vesta Tank Top Cvičenie Korzet
Vysoká Kvalita Mužov Neoprénová Sauna Oblek Orgán Shapers Tričko chudnutie s Zips, Pás Tréner Pot Vesta Tank Top Cvičenie Korzet
Sku: g178461
(4 Recenzie)
Novinka

€6.79 €13.59

Popis:

Naše Neoprénová Detox Cvičenie Orgán Shapers podporovať vážne chudnutie, zachovávaním telesné teplo a stimulovanie strata vody počas cvičenia.

Môže zvýšiť telesnú teplotu, aby ste potu a vedie sa na zdravé chudnutie. Môžete ho nosiť pod svoje obľúbené oblečenie a užiť si cvičenie šport, turistiku, alebo len nosiť doma pri plnení každodenných úloh.

Pohodlné, mäkké tvárny tkanina a pohybuje sa s telom pri akejkoľvek činnosti. Vyzerá to skvele a zápasy s akúkoľvek kombináciu cvičenie topy alebo môžu byť dokonca nosiť pod každodenné oblečenie.

Materiál: 64% Neoprén, 18% Polyester, 18% Nylon. Je to špeciálny materiál zvyšuje telesnú teplotu a absorbuje pot, takže ste vždy suché vonku.

Tento shaper mať nejaký materiál, vôňa, je to celkom normálne a že by sa už po niekoľkých čas umýva.

zachováva teplo tela a stimuluje tvorbu potu počas cvičenia. Jeho revolučný dizajn pomáha vám dosiahnuť výsledky rýchlejšie a jednoduchšie.

Vysoká Kvalita Tepla-Zachovanie Materiál 。Zima môže byť termo bielizeň

Na rozdiel od všetkých, že jednou z najdôležitejších vecí, o tejto frézovanie je, že muži a ženy môžu využiť toto frézovanie podľa požiadavky.

Jednoduché Chudnutie Voľné až 3 Palce vo vašej prvý týždeň

Návod na údržbu:

Ručné umývanie

Nie bubnové suché alebo vyžmýkajte

Nepoužívajte bielidlá alebo železa

Linka suché alebo zavesiť len suché

veľkosť:v Dôsledku rôznych oceňovacích gestá, veľkosť sa môžu líšiť 1-3 cm .

Poznámka:

(len v teplej vode menej ako 30 ° C, ručné pranie, č bielidlá, vyhnite sa príliš veľa, na slnku, pretože to môže viesť k elastické prasknutie bubliny)

Pre prepravu potreby, šaty, ktoré ste prijali, budú musieť zložiť jav. Prosím, nebojte sa, tento krát situácie zmizne po prvom jasné, alebo žehlenie.

Štítky: korzet pás, miestnosť, sauna, sauna t tričko, sauna vesta, 5mm neoprén, Slim, muži fitness kombinézu, muži posilňovňa, sauna oblek žena, sauna chudnutie oblek pre ženy.

  • Design 2: Plynulý Dizajn
  • Dizajn 1: Zips Dizajn
  • Pohlavie: MUŽI
  • Číslo Modelu: 31585
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Nemravný Obrázok: No
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Názov Značky: CHENYE
  • Materiál: Neoprénová
  • Položka Druh: Frézovanie

Súvisiace produkty