Cítil Zručnosti Batoľa Business Rada Montessori Vzdelávacích Hračiek Nastaviť Dieťa Činnosti Obsadené Rada Pre Batoľatá Vzdelávania Šaty
Cítil Zručnosti Batoľa Business Rada Montessori Vzdelávacích Hračiek Nastaviť Dieťa Činnosti Obsadené Rada Pre Batoľatá Vzdelávania Šaty
Sku: g17867
(1 Recenzie)
Novinka

€8.32 €15.13

Popis:

Odrážky:

1、, Aby Ľahšie Obliekanie: Nechajte deti učiť sa a precvičovať základné obliekanie zručnosti na svoje vlastné tempo, zatiaľ čo baví.

2、Rozvoj Zručností: Inšpiruje mladých detí busy board podporiť praktické vzdelávanie, self-obliekanie zručností, poznávacích a problém-riešiť zručnosti.

3、Jemné Remeselné: baby činnosť rada má 9 rôznych opasky, kravaty a tlačidlá, napodobňovanie problémy v reálnom svete, takže deti sa budú učiť praktické zručnosti pri hraní s ním.

4、Ľahké a Praktické: dieťa obsadené doska je vyrobená z jemnej plsti vlny. A jeho veľkosť je o 28 CM*32 CM/11.02*12.60 a jej hmotnosť je asi 180 g. A to je vybavený odnímateľný popruh pre jednoduché použitie.

5、Vzdelávacie Hračka: Cvičenie detí prst flexibilitu, kultivovať schopnosť adaptovať sa na každodenný život, kultivovať detí praktické schopnosti, perfektný vzdelávacie hračka pre rodič-dieťa interakcie.

Špecifikácie :

Názov: Montessori Hračky Nastaviť

Hmotnosť: cca 180 g/set

Veľkosť: cca 28 CM*32 CM/11.02*12.60 v

Štandardy: vzdelávanie stravovanie učebné pomôcky, ako sú zippering, zaskočí, pracky, vypletenia, viazanie šnúrky a knotting

Funkcia: cvičenia flexibility detí prsty, kultivovať schopnosť adaptovať sa na každodenný život, kultivovať detí schopnosť používať svoje ruky a mozog, ale aj mať vplyv duševného vývoja, a môže byť použitý ako rodič-dieťa činnosti hračka!

Balenie zoznam:

1 x Montessori Hračky Nastaviť

Štítky: montessori, diy dieťa činnosti rady, kint nastaviť, bizibord, vzdelávacie batoľa vzdelávacie aktivity, veľká aktivita rada, jemné ihly plsteniu, je obsadené rada dreva, activ board, ihly plstenie.

  • Upozornenie: no
  • Vekové Rozpätie: Narodenia~24 Mesiacov
  • Číslo Modelu: Batoľa Business Rada
  • Názov Značky: MINOCOOL
  • Certifikácia: Čína certifikované (3C)
  • Dropshopping: Podpora
  • Tému: Fantasy & Sci-Fi

Súvisiace produkty