TTlock wifi APLIKÁCIE Bluetooth odtlačkov prstov IC karty smart digital gombík zámok
TTlock wifi APLIKÁCIE Bluetooth odtlačkov prstov IC karty smart digital gombík zámok
Sku: g178728
(0 Recenzie)
Novinka

€64.03

Popis:

TTLOCK bluetooth & IC karty smart gombík dverí zamky-OS166FB

Funkcia

Podpora Amazon Alexa zručnosti Wifi & mobilný internet diaľkové ovládanie 4 odblokovanie metódy 1. Bluetooth ekey 2. Heslo 3. IC karty 4.Odtlačkov prstov 9 jazykoch softvér Čínsky, anglický, ruský, francúzsky, portugalský, Malajský, španielčina,Japončina,Srbsko Dve blokovací softvér na riadenie Jeden pre jednotlivých používateľov Ďalší na apartmán,byt, hotel, Airbnb používateľov verzia pre Android,Apple(IOS) verzia, Web version 3 verzie softvéru na správu Jedného smart app môžete spravovať všetky zámky v celej oblasti, ako celý dom, celá budova s kanceláriami alebo celú školu,celý byt Jeden smart app môžete spravovať všetky zámky v rôznych vlastností, ako sú hotel,byt alebo airbnb nachádza na rôznych miestach Zmeniť heslo na diaľku cez internet Zdarma SDK a API, Keď používateľ otvorí dvere, správca bude dostávať reálnom čase okamžité hlásenie smart app môže byť použitý ako čas účasti Na non-smartphone užívateľov, môžu odomknúť dvere s heslom Pohotovostnom režime až 12 mesiacov, keď je batéria je asi dôjdu, systém bude mať zvukové a svetelné výstražné Môžete nastaviť časovo obmedzené heslá a Ekey Diaľku zobrazenie stavu dverí, otvorené alebo zatvorené môžete upraviť vľavo a vpravo smer dvere zvládnuť sami. AES 128-bitové šifrovanie, aby sa zabránilo všetky hacker skryté nebezpečenstvo Hosť karty môžu byť vydané na recepcii hotela bez stojí v prednej časti dverí zamky Môžete vytvoriť špecializované UI v APP pre zákazníka Micro USB emergency power interface červená kontrolka bliká na 10 sekúnd po odomknutí. To znamená, že prúd je nedostatočné a Max., 50 krát odblokovanie k dispozícii.

Špecifikácia

Štandardy

Špecifikáciou Bluetooth v4.0 (Bluetooth Smart)

Príkon

3 AAA Alkalické Batérie

Spôsob odomykania

1.Bluetooth ekey 2.Heslo 3.IC karty 4.Odtlačkov prstov

IC karty frekvencia

13.56 Mhz

Dĺžka hesla

8 číslic (randam)

Rozmery

Pozri obrázok

Hrúbka dverí

30-60 mm

Hmotnosť Zariadenia

1200g(2.64 oz)

Dostupné farby Čierna a Strieborná & Antique medi

Pracovné napätie

4.8-6.5 v,

Statický prúd)

≤20µA

Dynamický prúd

≤200mA

CE Cerfiticated

Riadnym gombík zámok náhradné

Bluetooth smart lock môže nahradiť bežné gombík zámok priamo nie je potrebné kopať diery

Brána

Zámky dverí musí byť použitý v spojení s bránou na povolenie vzdialeného riadenia wifi a internet

Môže sa pripojiť všetky smart zámky do vzdialenosti 15 metrov . Nie je tam žiadny limit na počet pripojených zámky.

Aby bránou na tento odkaz

Obrázok nižšie ilustruje, prečo bránou je potrebné pre wifi a internet zdarma.

Funguje alebo nefunguje s vašej aktuálnej zámok

Balenie

Balenie výrobkov veľkosť boxu

18.5 x vyrazili 21,5 x 9,5 cm

Hmotnosť/balenie výrobkov

1.3 kg

Obal veľkosť

43.5 x 39 x 37.5 cm

Ks/Kartón

16

Hrubá hmotnosť/Kartón

21kg

O FAQ

1.Potrebujem zaplatiť clo? Vám môže účtovať poplatok, clo a dane za niečo zakúpiť on-line. Kupujúci sú zodpovední za vlastné dane. Pre ruskú: najlepšia možnosť je "Aliexpres štandardná Doprava", zadarmo, a za normálnych okolností nie je potrebné platiť daň DHL: možno budete musieť zaplatiť cla. 2.Čo si ohlásiť colnému? Bežne sa vyhlásiť nižšiu cenu na faktúru/účet, aby ste sa vyhli cla, ale ak máte akúkoľvek žiadosť o vyhlásenie, prosím, nechajte nám odkaz v poradí pred dodaním. 3.Čo ak som nespokojný s výrobkom? Zaručujeme, budete 100% spokojná s kvalitou výrobku. Ak nie ste spokojný s tým, kontaktujte náš Služby Zákazníkom, ktorí vám radi pomôžu. Pri kontaktovaní Tím Služieb Zákazníkom, prosím uveďte vašej objednávky číslo, krátky popis a fotografia problém, aby sme sa mohli brániť tieto problémy v budúcnosti. 4.Môžem dostať opravu, záruka? Máme záruka 6 mesiacov v Číne, ale aj v niektorých krajinách Golstroj.sk ponúka Jeden rok náhradné záruky vo vašej krajine. 5.O zásielke: Väčšina balíky dostať k zákazníkom rýchle a bezpečné,ale niektoré z nich môžu prilepené na nejaké miesto pre druhy faktorov, ktoré spôsobujú, dodacia lehota dlhšia,a sledovanie informácie nemusia aktualizovať tak často. Kontaktujte nás, prosím o pomoc, ak pozemok nie prísť na konci objednávky ochrany čas. 6.Pre Zákazníkov spokojnosti: Žiadny problém,pred ponáhľať do dochádzky zlé spätnú väzbu,prosím, neváhajte a kontaktujte nás,my vám ponúknuť maximálne profesionálny a 100% uspokojivé riešenie. Niekedy naše reakcie môžu oneskorenie spôsobené príliš veľa správ,váš pacient čaká bude veľmi ocenil.

Štítky: smart lock aqara n200, tuya skrinka zámok, smart home, bluetooth dverí zamky, zámok tuya, smart tag, zámok ttlock, elektrický dverný zámok valca, nfc brány zámku, zámky dverí smart.

  • Dostupné Farby: antique bronze
  • Príkon: 3 ks AAA alkalické batérie
  • ŠTANDARD: Špecifikáciou Bluetooth v4.0
  • Dĺžka hesla: 4-9 ciferný
  • Celková Hmotnosť: 0.95 kg
  • Odblokovanie methord: Bluetooth ekey,Heslo,Kovový kľúč
  • Statický prúd: ≤30µA
  • Číslo Modelu: OS166FB
  • Dynamický prúd: ≤200mA
  • Materiál: Zliatiny zinku
  • Názov Značky: OSPON
  • Pracovné Napätie: 4.8-6.5 V,
  • Zámok znak: Bluetooth smart gombík zámok

Súvisiace produkty