Elektrické Žmolky Odstraňovač Bezdrôtová Nabíjateľná Fuzz Holiace Strojčeky Oblečenie, Sveter Textílie Holiaci Strojček Pilulku Odstraňovač Žmolky Pelety Rez Stroj
Elektrické Žmolky Odstraňovač Bezdrôtová Nabíjateľná Fuzz Holiace Strojčeky Oblečenie, Sveter Textílie Holiaci Strojček Pilulku Odstraňovač Žmolky Pelety Rez Stroj
Sku: g178940
(1 Recenzie)
Novinka

€8.66 €11.69

Popis:

Obnoviť Vaše Oblečenie Určené na odstránenie úlety, fuzz, pilulka, brmbolce a nepúšťa vlákna z tkaniny, prezentácia decentné a elegantné spôsob života.

Rýchly & Efektívne Presné a bezpečné 3-blade net v superior nehrdzavejúcej ocele pracuje v silnej energie na povrch tkaniny holenie, rýchlejšie a jednoducho.

Bezpečné Dizajn kovový kryt kotúča umožňuje závity a fuzzes prejsť na odstránenie a zároveň chráni oblečenie a textílie, ochrana odevy z ich zníženie alebo schmatol, ako aj z rúk accily Stlačením holiacu planžetu.

Používateľov Priateľský Dizajn Jedného tlačidla design na okamžitú prevádzku, veľká kapacita batérie 1200mAh a USB nabíjateľné ďalšie prenosné a pohodlné použitie kdekoľvek a kedykoľvek.

Široko využiteľné To dokonale odstraňuje textílie úlety, fuzz, pilulka, brmbolce a žmolky zo všetkých druhov oblečenia a textílie, vrátane sveter, gauč, deku, záves, ponožky, leginy, vlna, cashmere a tak ďalej.

Použitie: Vlnené Oblečenie

Výroba: Zastrihávač

Použitie: Čistenie

Využitie Typu: Nabíjanie Typ

Napájanie: USB

Napätie: DC5V

Kapacita batérie: 1200mAh

Čas nabíjania: 5 hodín

Pomocou čas: Cca. 2 hodiny

Indikátor nabíjania: modré svetlo na počas nabíjania

farba:biela

Materiál:plast

veľkosť:Položka veľkosť: 17.8x7.7x6.7 cm

Obsah Balenia:

1*Žmolky Odstraňovač

1*USB Kábel

Poznámka: Prosím, láskavo čistenie fuzz nádoby, keď je na 70% plné. Nezabudnite čistej okolo nôž z nerezovej ocele.

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: čelenka na vlasy príslušenstvo pre dieťa dievčatá, háčik spinnerbait, priemyselné pelety stroj, pelety stroj elektrický, hp 240 g2, pelety stroj kl, hiwhite, pelety stroj professional, mini pelety stroj, riadidlá palec.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Čas Nabíjania: ŽIADNE

Súvisiace produkty