Elektronický Digitálny Displej Senzora Strmeň 0-150Mm Plastové Digitálny Displej Strmeň Meranie Nástroja s Vnútorným Priemerom
Elektronický Digitálny Displej Senzora Strmeň 0-150Mm Plastové Digitálny Displej Strmeň Meranie Nástroja s Vnútorným Priemerom
Sku: g179007
(0 Recenzie)
Novinka

€2.27 €3.25

Popis:

Funkcie:

1.Vysoká Pevnosť Plastové Viskóza Materiál: pravítko, telo je vyrobené z vysoko pevnej plast, hodinky hlava je vyrobená z ABS plastu, veko je ľahká a kompaktná, pohodlná na použitie.

2.LCD displej: LED displej LCD veľký displej, digitálne priame čítanie, intuitívne a pohodlné.

3.Metrika-Britský systém konverzie: Metrika-Britský systém, jedno-tlačidlo konverzie; vytiahnuť štart, žiadne automatické vypnutie na 5 minút; staré nula v akejkoľvek polohe.

4.Jasné mierka: jasné rozsahu film písmo, digitálne čítanie+rozsahu čítania skontrolovať.

5.Jednoduché meranie a ľahké čítanie: automatické zapnutie/vypnutie, opatrenie vo vnútri, vonku, hĺbka a krok s čeľuste a sondy; extra veľký LCD displej, frakcia/inch/metrická konverzia, pre jednoduché a presné čítania.

Popis:

1.Tento Digitálny Strmeň s palec/metrické/frakcia konverzie, je ideálny merací nástroj pre dĺžka šírka hĺbka vnútorný priemer vonkajší priemer.

2.vhodné pre projektantov, inžinierov, mechanika na meranie hrúbky zdvíhadlo vôľa, zapaľovacie sviečky medzery, ložisková vôľa, piestových krúžkov medzery a iné ťažké toreach miestach.

Špecifikácie:

Materiál: plast vlákniny

Farba: black,silver a white

Veľkosť: 238*77*10 mm

Rozsah: 0-100 mm 0-150mm

Presnosť: 0,1 mm

Jednotka: cm, mm

Rozlíšenie: 0,1 mm/0.01 v

Presnosť: ±0,1 mm/±0.01 v

Package zahrnuté:

1x Elektronický Digitálny Displej Plastové Strmeň

Poznámky:

1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: rozchod mitutoyo, strmeň plastové, strmeň ocele, interiér mikrometer, calip, thermo, digitálny strmene 300mm, vernier, Dial Priemer, vernier calip.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • farba: Biela
  • Rozsah Merania: 0-150mm
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Typ Strmeň: Digitálny Strmene
  • Druh: Elektronický Digitálny Displej Plastové Strmeň
  • DIY Dodávky: Tesárstvo

Súvisiace produkty