3ks A4/A5/B5 Loose Leaf Notebook Náhradná Špirála Binder Plánovač Vnútornej Strane vo Vnútri Papiera Týždenný Mesačný Plán robiť Line Dot grid
3ks A4/A5/B5 Loose Leaf Notebook Náhradná Špirála Binder Plánovač Vnútornej Strane vo Vnútri Papiera Týždenný Mesačný Plán robiť Line Dot grid
Sku: g179142
(1 Recenzie)
Novinka

€3.62 €4.53

Popis:

Funkcie:

- Bodkované vnútri je ideálne pre bullet denníka,slušné darček pre rodinu,priateľov a seba.

- Kyslých Papier, hladký na dotyk,stránky sú dostatočne hrubé na to,žiadne krvácanie prostredníctvom,poskytne vám šťastný vestník skúsenosti.

- Špirálové väzby je robustný a je to dosť veľký na to, podržte pero,špirála lepidlom je ľahko trhať sa chyby, bez ničiť celý vestník,ľahko ležal a flip papiera.

- Plastové pevný matný kryt je pevný dosť na to, aby časopis v slušnej kondícii, keď dal ho do kabelky a to môže zabrániť vnútorné papier dostať poškodený. Okrem toho, môžete DIY prvej stránke s jasným kryt.

Špecifikácie:

Typ: 8mm linajkované strana/5 mm mriežka page/Bodkované mriežky stránku alebo prázdnu stránku

Materiál: PP+Papier

Veľkosť: A6:14.6*10.8 CM

Package Zahrnuté:

3* Špirála Notebooky

Poznámky:

1. Ručné meranie, prosím, dovoľte 1 ~ 3 mm chyba, ďakujem.

2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký ako na obrázku.

Štítky: a4 notebook špirála, 6 krúžok plánovač, a4 papier, bodka notebook, mriežkovaného notebook a4, týždenný plánovač a4 a5, b5 notebook, náplň papier a5, poznámka notebook b5, b5 papier.

  • Číslo Modelu: Notebook

Súvisiace produkty