11Pack Narodil v Betleheme, Status Set Status Nastaví na Vianoce Krytý Dekor GXMA
11Pack Narodil v Betleheme, Status Set Status Nastaví na Vianoce Krytý Dekor GXMA
Sku: g179201
(1 Recenzie)
Novinka

€11.30 €14.12

Popis:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

OOTDTY

Funkcie:

Naše Narodil v Betleheme, betlehem nastavenie je jednoduché rekreáciu jasličkami scény, pomocou neutrálne tóny zdôraznený teplé farby na zdôraznenie svätej rodiny betlehemom. Scéna je pokojné, zatiaľ zapojenie pre mnohých divákov a vekových kategórií.

Naše miniatúrne betlehemom je ideálna ozdoba do priniesť podstatu Vianoc do vášho domova. Náš jednoduchý narodenia set prináša krásne zameranie na-duch dáva v jasliach scénou a zobrazovať význam sezóny.

Naše vysoko kvalitné narodenia set je vyrobený z trvanlivého materiálu, ktorý bude podporovať rokov vašej rodiny Vianočné tradície, dáva hmatateľná skutočnosť k betlehemom pre deti a blízkych, pri zachovaní jej krásne kvality.

To zložito predstavovaný betlehemom zachytáva dôvod pre sezónu s našimi podrobné umeleckého dizajnu. Každý člen jasličkami scéna je krásne animované s jemnými presnosti, že bude pridávať na Vianoce k vám domov.

Náš krásny betlehem set je univerzálny, ktoré slúži ako centrálny Vianočné dekorácie rodinných domov oslavy, zatiaľ čo sa tiež stáva ideálny prázdninový darček pre priateľov a susedov na tento výnimočný čas roka.

Špecifikácia:

Figúrky Veľkosť:5cmH

Materiál: Živica

Poznámka:1.Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Balík obsahuje(bez maloobchodného balenia):

1 x Narodil v Betleheme, Betlehem Figúrky Nastaviť

Štítky: betlehem vianočné, manažér, cristmass, vianočný portál, crismas dekor, craciun, , živica plesne, zvieratá, život veľkosť narodenia zvieratá, narodenie krista, jesu.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Tému: Zviera
  • Štýl: Európa
  • Je To Inteligentné Zariadenie: No
  • Materiál: Živica

Súvisiace produkty