Nevypne k Ničomu Okno Auta Praktické Vtipy Darček Leave me Alone Zábavné hračky
Nevypne k Ničomu Okno Auta Praktické Vtipy Darček Leave me Alone Zábavné hračky
Sku: g179394
(2 Recenzie)
Novinka

€8.37 €10.73

Popis:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Chceš byť odlišné od ostatných? si jeden z tejto tvorivej k ničomu okno ako darček pre svojich priateľov a rodinu!

toto je späť k ničomu box. Keď stlačíte tlačidlo na zapnutie box sa otvorí a zase sám vypína, to príde späť, ako môžete vidieť na obrázku. Nastavte ju na kávu stôl alebo stôl a čakať na zvedavosť spôsobiť poškodenému po obeť, aby ju na - každý sa stretol s malíčka otočenie poľa späť off. Je Zbytočné Okno Auta - na silliest vedy auta, ktoré ste nikdy nevideli. Úplne zbytočné okno, ktoré poskytuje nekonečnú zábavu! Zakaždým, keď budete flip spínač na Zbytočné Box, malý prst vyskočí a nevypne! Vezmite prosím na vedomie, to nie je hotový produkt, musíte urob si sám Od seba, keď ho dostanete.

Špecifikácie: Materiál: Akryl Rozmery: app.14 cm x 8 cm x 6typ / 5.11" x 3.15" x 2.36" Powered by: 2x AA batérie (nie je súčasťou balenia), Farba: Čierna, ako je znázornené na obrázkoch Množstvo: 1 ks poznámky: 1.Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Balenie obsahuje:

1 x k Ničomu box

Štítky: pes žart, vtip a žart, loptu psa, zadarmo mystery box, k ničomu, puppi hračka, vtipné mačku fit, k ničomu box s, zábavná hračka, box k ničomu.

  • Názov Značky: HBB
  • Číslo Modelu: D17704
  • Druh: Psy
  • Hračky Typ: Iné
  • Materiál: Iné
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty