Vodotesný Vibrátor Dospelých, Sexuálne Hračky pre G-Spot Stimulovať pre Ženy, Sex Začiatočník Atmosféra Hračka Silný Hračky pre Dospelých
Vodotesný Vibrátor Dospelých, Sexuálne Hračky pre G-Spot Stimulovať pre Ženy, Sex Začiatočník Atmosféra Hračka Silný Hračky pre Dospelých
Sku: g17953
(2 Recenzie)
Novinka

€9.70 €15.16

Popis:

Amazon Hot Predaj-Rovnaký Výrobok Z Amazon S Zaručenú Kvalitu

♥Diskrétne balenie a 100% záruka vrátenia peňazí,zaviazali Sme sa k úplnej spokojnosti zákazníka. To je dôvod, prečo sme zabezpečili diskrétne dodanie vášho nákupu, a ponúkame vám 60 dní-záruka vrátenia peňazí. Všetky naše vibračné dildo aj jeden rok záruka. ♥Jeden tlačidlo ovládacie prvky 9 režimov vibrácií, si môžete vychutnať všestranný neuveriteľnú vnútornú a vonkajšiu stimuláciu na vaše želanie. ♥HIWUP g-spot vibrátor, dildo, je úplne vodotesný, môžete ho použiť vo vašom vaňou alebo bazéna bez obáv o tom, že vo vode. ♥Hladké a zaoblené, vedúci toto dildo vibrátor je ergonomicky tvarovaný hit vaše prchavá, rekreačné zóny, s ľahkosťou,Z bashful predohra, sexy škádlení a silná, pulzujúca, na viacerých climaxes, je to nebeský sex skúsenosti nechcete nechať ujsť. ♥Nie je nič, docela rád pocit, hladké, mäkké silikónové. Mohol by som ho spustiť až pred mojimi nohami, sa teší na hodvábna textúra. Okrem toho, som len strčiť rovno do mojej pošvy namiesto... Trpezlivosť nikdy nebolo mojou silnou stránkou.

Zakrivené Hriadeľ Klenuté Smerom G Mieste

♥S dollop z lube a moje obľúbené fantasy vykúzlil na HIWUP G Mieste Vibrácie, s jej štíhle krku, strčila do mňa, ako prst v jablkový koláč (alebo niečo také). Zakrivené hriadeľ klenuté k mojim g mieste okamžite a pevné tip pohladil a podnietili s každým bzukot vzorované vibrácií. Vibrácie sa cítil nápadne silný, ale nie uncomfortably áno, ktoré som zažil s silnejšie vibrátory. ♥S prídavkom klitorálny stimulácia, potrebné pre mňa s vnútorným hrať, vyvrcholenie po vyvrcholenie zatriasol mnou. To je jasné, to je to, čo tento HIWUP Vibrátor bol vyrobený pre. To vyniká interne, remeselne perfektne pre g mieste radosť.

9 Rôznych Vibračných Módov

S deviatich rôznych vibračných módov, tam je viac než dosť rôzne, aby sa vaše bitov záujem. Bude pre jednoduché, iba jedno tlačidlo ovládacie prvky funkcie. Ale je primerane ľahko ovládateľné počas používania. Na HIWUP G-Spot Vibrátor má tri stálej intenzity vibrácie, ktoré sa vzťahujú dosť rozsah prosím veľa. To tiež má šesť vzorované vibrácie, ktoré som si pre oboch klitorálny škádlení a simulovať vnútorného pohybu.

Vodotesný pre Vaňou a Sprchovacím kútom Zábava

Vibrátor je vodotesný, takže sa môžete tešiť, že vo vlhkom mieste. To je skvelý spôsob, ako prebudiť počas rannej sprche s trochou vibrátor fun. Alebo si môžete oddýchnuť po dlhom dni, v bazéne alebo vírivke s vašou vibrátor pre niektoré mokré a divoká zábava!

Nabíjanie pomocou pripojenia USB Kábel je Súčasťou dodávky

Prvýkrát som prišiel cez nabíjací port takto som bol nervózny, ram usb kábel cez silikónové pokryté diera. Od tej doby som vyplnil mnoho nabíjania otvor s kovovými a mal odmenu sprchou, trezor wanks, vďaka vodotesný dizajn. Na HIWUP G-Spot Vibrátor bude rev asi 2 hodiny pred tým, vyčerpá šťavy. To potom môže byť pripojený do siete a v rámci hodinu a pol, máte dobré hlášky znova.

Tri štýly, dve farby sú k dispozícii

FAQ

Otázka: Ako dodať tovar?Diskrétne balenie? Odpoveď: diskrétny balík na ochranu vašich osobných údajov. Odpoveď: balenie bez obrázky a slová o sexe.len viete, čo je vo vnútri. Otázka: Výroba Karta Bezpečnostných? Odpoveď: lekárske bezpečnosti materiál silikón,spoľahlivé použitie. Otázka: Má výrobok vôňa? Odpoveď: všetko, čo je veľmi dobre.Cool hračka, mäkké, príjemné, bez zápachu.vynikajúca kvalita. Otázka: dropshipping ? Odpoveď: Áno,sme robili.Ak máte akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás. Otázka: Keď je zásielky zaslanej? A: Sledovať informácie v on-line po 1-5 dní po objednaní, prosím, buďte trpezliví. A: Prosím, použite číslo zásielky skontrolovať adresa webovej stránky: http://www.17track.net/en Q: Kde je môj pozemok? A: Žiadne aktualizácie pre viac ako 5 dní, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis riešiť. Odpoveď: Ak najnovšie info vašu zásielku bola doručená,ale din nedostali, prosím, choďte na miestnu poštu, aby si to.

Štítky: nepremokavá taška, moje sexuálne hračky, sex hračky, bdsm hračky, análny, análne dildo, vibrat, sex stroker, dildo strapon, faak sacie.

  • Veľkosť: 200mm*35mm*35mm
  • Nemravný Obrázok: No
  • Názov Značky: HIWUP
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Položka Druh: Vibrátory
  • Číslo Modelu: AV01,AV02,AV03
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: G-Spot
  • Komoditné Certifikácie Kvality: GS
  • Materiál: Silikónové

Súvisiace produkty