2 V 1 10W Skladacia Rýchle Nabíjanie Qi Bezdrôtový Nabíjací Stojan, Držiak Pre iPhone pre Samsung Telefón Rýchle Bezdrôtové Nabíjanie Stanice
2 V 1 10W Skladacia Rýchle Nabíjanie Qi Bezdrôtový Nabíjací Stojan, Držiak Pre iPhone pre Samsung Telefón Rýchle Bezdrôtové Nabíjanie Stanice
Sku: g179538
(0 Recenzie)
Novinka

€6.26 €9.20

Popis:

{vlastné}

Funkcie:

* Bezdrôtová Nabíjačka & Držiaka Telefónu: S skladacia časti,wirelss nabíjačky môže byť tiež použitý ako držiaka telefónu.Mohli by ste sledovať filmy, počúvať hudbu, môžete uskutočňovať hovory alebo posielať správy aj počas nabíjania telefónu.

* Elegantný a Prenosný Dizajn: C reative ľahký a sklopný dizajn a celková hrúbka 8 mm,je veľmi výhodné nosiť v taške, alebo vo vrecku. Elegantný dizajn, jednoduchý a štýlový.

* Rýchle Nabíjanie Režim: Podporuje iOS Phone 7.5 W a Telefón Android 10W Rýchle Nabíjanie režim, enbables 20% rýchlejšie nabíjanie rýchlosťou ako normálne bezdrôtovej nabíjačky.

* Prípade Prostrediu: bezdrôtovej nabíjačky podporuje telefón prípade do 6 mm(0.23 palca),throurgh 4 mm(0,16 t palcový) je najlepšie bezdrôtové nabíjanie vzdialenosť. Nebudete musieť zložiť telefón prípad. (Prosím, aby vypnúť všetky kovové príslušenstvo pred plnenie)

* Viac Ochrany V Živote: Zastaví nabíjanie po udrel 100% na vašom telefóne, chráni životnosť batérie. Zahraničného Orgánu funkcia Detekcie tiež spôsobuje žiadny odpad elektriny.

Špecifikácie:

Názov Položky: Skladacie Bezdrôtová Nabíjačka

Farba: Biela, Čierna

Bezdrôtové Vstup: 5V/2A, 9V/1.67 A

Prenosová Vzdialenosť: ≤8 mm

Výkon: 5W/7.5 W/10W(Max.)

Rozhranie: M icro USB

Veľkosť: O 97x84x8mm

Balenie Zoznam:

1x Skladacie Bezdrôtová Nabíjačka

1x USB Kábel

POZNÁMKA:

1. Prosím, použite QC 2.0 alebo QC 3.0 adaptér iniciovať rýchle nabitie funkciu.

2. Prosím, odstráňte váš telefón prípade, ak všetky prípady hrubšie ako 6 mm, alebo pomocou kov/magnetických materiálov.

3.0 Udržať zjednotiť ďaleko od zdrojov tepla,priamym slnečným svetlom a vlhkosťou.

4. Neprevádzkujte zjednotiť ak je mokrý alebo vlhký.

5. Nepoužívajte toto zariadenie, ak je vynechané, alebo sú poškodené.

6. Ak chcete zabezpečiť najlepšie účinnosť nabíjania, svetelná kontrolka zmysel v prípade, ak telefón je v strednej pozícii.(Ak nie,svetlo by boli blikajúce tak viete, že to nie je nabíjanie)

Štítky: f telefón nabíjacej stanice, bezdrôtová nabíjačka stojan trezor, verejné mobilné telefónne nabíjacej stanice, skladacia rýchle bezdrôtové nabíjačky pad, amstar qi nabíjačky, zložiť bezdrôtová nabíjačka, qi, ROMOSS, ulefone qi nabíjačky, bezdrôtové nabíjačky.

  • Vstavaný Chladiaci Ventilátor: No
  • Max. Výstupný Výkon: 10W
  • Typ Konektora: Micro Usb
  • Nabíjanie Pad Materiál: Plastové
  • Názov Značky: LEORY
  • Forma Funkcia: Stolnému Stojanu
  • Funkcie: Používa Sa S Telefónom
  • Multi-funkčný integrovaný: S Držiteľa