Topánky Rack 30 a 50 párov na tenisky, topánky, športové, pánsku a dámsku obuv pevné police
Topánky Rack 30 a 50 párov na tenisky, topánky, športové, pánsku a dámsku obuv pevné police
Sku: g179566
(2 Recenzie)
Novinka

€10.40

Popis:

Topánky Modul s kapacitou 30 a 50 párov obuvi

-Objednávok všetky rodiny obuv pohodlne a jednoducho vám nedôjdu priestoru pre vaše obľúbené topánky a papuče

-Kapacita až 60 alebo 100 topánky a papuče vďaka ich baldas pre 30 alebo 50 párov

-Rýchla a jednoduchá montáž

-Skončil v plastu a kovu, odolné botníku

-Ľahký a ľahko prenosný, jedinečné a nenahraditeľné pre váš domov

OPATRENIA

30 PÁROV

-Výška: 135 cm

-Šírka: 50 cm

-Hĺbka: 25 cm

50 PÁROV

-Výška: 142cm

-Šírka: 90 cm

-Hĺbka: 20 cm

Všetky naše zásielky sú vyrobené z Londýna (Španielsko), v ten istý deň (pracovný), na ktorých kúpu, tak dlho, ako to prebieha pred 13:00 hodine. Preto, pred nákupom je dôležité, aby si skontrolujte dodaciu adresu, ak je správny, pretože po spracovaní vášho balíka, bude možné robiť žiadne zmeny.

Dodacie lehoty sú približný, ale oni sú zvyčajne splnené, s rýchle doručenie cez ASM. Tieto časy sa neberú do úvahy rôzne faktory, ktoré by mohli stave odhadované časy doručenia na prvom mieste.

-Ak máte akýkoľvek problém s prepravou alebo položky, boli by sme radi, ak by ste sa mohli obrátiť priamo na nás, ako sme sa vždy dá nájsť riešenie. Naším cieľom je spokojnosť všetkých našich zákazníkov, a záporné oceňovacie nebude riešiť vaše prekážka.

Našou snahou je spokojnosť všetkých našich zákazníkov, Naše záruky, tisíc krát sme už dosiahli. Neváhajte a kontaktujte nás na akýkoľvek typ výskyt.

Ak sa potrebujete obrátiť na nás tak urobiť prostredníctvom Vnútornej správy . Ak chcete, môžete tiež zavolať nám na: 91 231 82 27 , V čase L-V, 9:00h-14:00 hodine. Budeme sa snažiť, aby vám najlepšie riešenie, tak, že môžete byť súčasťou nášho dlhý zoznam spokojných zákazníkov.

Štítky: n obuvi, teniska žena, muži teniska, značka teniska, teniska biela, výrobca obuvi, pre ženy teniska, bežné tenisky, lady teniska, teniska šport.

  • Pôvod: ES(Pôvodu)
  • Materiál: PVC

Súvisiace produkty