Pi-iking 750 30 m Zacielenia Pinpointer Pulz Indukčné (PI) Podvodná Detektor Kovov Vodotesný Vibrátor
Pi-iking 750 30 m Zacielenia Pinpointer Pulz Indukčné (PI) Podvodná Detektor Kovov Vodotesný Vibrátor
Sku: g179567
(71 Recenzie)
Novinka

€51.73 €66.32

Popis:

Milí kupujúci, prosím, musí dávať pozor : Pred použitím tejto detektor do vody, musíte uistite sa, že na Baterry Priestoru & Gombíka je tesniaci Poznámka : Pi-iking 750 Aktualizovaný 30 M Zacielenia Pinpointer Pulz Indukčné (PI) Technológia Zlato pod vodou Detektor Kovov Plne Vodotesný Hunter Vibrátor Ako používať : zapnutie: Stlačte jednotku s search coil až na aspoň 3-5 sekúnd,dve krátke pulzy vibrácií a stabilný šere uviesť jednotky je na.

Vypnutie: Po použití, Podržte jednotka s search coil až na aspoň 3-5 sekúnd, svetlo bude blikať, dvoch dlhých impulzov vibrácií a žiadne svetlo uviesť jednotka sa vypne.

Automaticky:Automaticky sa vyskytuje jednu minútu po poslednom pulz, vypnúť sa určí dvoch dlhých impulzov vibrácií.

Nízku úroveň nabitia batérie:keď je úroveň nabitia batérie nízka jednotka sa vypne automaticky označené štyri dlhé strukoviny alebo bez vibrácií Aplikácie: 1* jedinečný utesnená konštrukcia umožňuje detekciu v každom evirenment vrátane trávy ,blata ,nečistôt ,piesku, alebo aj v sladkej alebo slanej vode ta hĺbky 100 metrov .Skvelé pre potápačov . 2* Verejnej bezpečnosti skontrolujte, Policajné vyšetrovanie, Potápanie vyhľadávanie, Profesionálne archeológii, Odpad Železa Recovery ,Ihla/pin 3* Vyhľadávanie Cievka Dizajn Pinpointer ,Rozbaľte zisťovanie vzdialenosti . Funkcia Produktu : 1. Komunikuje s vibrácie & light - (Ak sa cieľ nachádza na Vibra-iking750 signály s strukoviny vibrácií a na displeji začne blikať jasné z bielej L. E. D ) 2. Pulz Indukčné Technológie (PI) - (Umožňuje lov v slanej vode, alebo v akomkoľvek type pôdy, vrátane čiernej piesku) 3. Detekcia hĺbky stability - (Nové Rozšírené obvody tvrdí, detekčná vzdialenosť celej životnosti batérie), 4. Cieľ dištancovanie - (pulzy vibrácií, zvýšenie frekvencie ako sonda prístupy cieľ, presnosť a zvýrazniť) 5. Automatické ladenie - (stav mikroprocesorom riadené dizajn nevyžaduje žiadne úpravy akéhokoľvek druhu) 6. Vodotesný - (Plne waterprooof 30 metrov pod vodou . Najlepšie pre seaking poklad podmorských ) 7. Pás krúžok & zápästie - (Zahŕňa pás krúžok na pripevnenie na akýkoľvek bežný opasok, rovnako ako na zápästie pre väčšiu bezpečnosť) 8. Pulz indukčné search coil - širšie zisťovanie vzdialenosti ,vysoká citlivosť ,aj seak jednu malú ihly 10. Soild konštrukcie - vyhľadajte cieľ ľahko v piesku ,sladkej a slanej vode, 11. Hľadajú poklad podmorských - biele LED indiction ,virbrate označenie 12. Search coil - Dizajn pinpionter ,lepšiu detekciu plochy a hĺbky Inštalácia Batérie : 1. Otočenie gombíka v protismere--v smere hodinových ručičiek na otvorenie priestoru pre batérie tesnenie 2. Vložiť 1 9V batéria 3. Otočte gombík v smere otáčania hodinových ručičiek, až kým ruka pevne na zabezpečenie vody-utesnenie Poznámka : Pred submering stroj ,uistite sa, že batérie tesnenie je bezpečné Balík v cene: 1 x Pi-iking 750 Detektor 1 x anglický Manuál

(Batérie nie sú súčasťou)

​ ​

O Poštovného: 1.Zaručujeme, loď tovaru sa do 24-72 hodín po zaplatení potvrdenie okrem dovolenku. 2.Máme loď v Číne post,HKpost EMS,DHL,Fedex,podľa vášho výberu pri zadávaní objednávky . 3.Ak ste nedostali položku po 45 dňoch,prosím, neváhajte nás kontaktovať.Budeme robiť všetko naše úsilie na vyriešenie problému. 4.Nie sme zodpovednosť za meškanie causedby ciel,Dovozných ciel,daní alebo iných customscharges. Normálne, budeme písať nízku cenu v parcely, a vyhlásiť ho ako darček, ale prosím, vedieť, že tam ešte možno niektorí cla (nestáva veľmi často, ale predsa existujú). To je mimo našej kontroly, sme nemôže zaručiť, že neexistuje žiadna daň za poplatok. Ak nie je poplatok v colných, že sa poplatky je potrebné dovoliť po vašom boku. Úprimne sa ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti môže spôsobiť. Poznámka :

Ak sa rozhodnete zdarma možnosť, vaše zásielky budú doručené priamo domácej len raz, alebo ho pošle na váš miestnu poštu, potom musíte mať svoje poradové číslo a vaše osobné ID zbierať svoje položky. Budeme vás informovať hneď, akonáhle sa váš parcely boli rozoslané.

Ak sa rozhodnete, expresná doprava, prosím, nezabudnite zanechať svoje telefónne číslo, toto je potrebné pre express lodnej dopravy. O Záruke: Jeden rok záruka. Náš technik a predajného tímu poskytnúť technickú podporu a aftersale služby počas celého produkty životnosti pre každú položku. Všetky naše produkty prešli odbornej skúšky pred opustením továrne.

Štítky: ar944, detektor lož, zelená podvodná, 6350 md detektor kovov, xp kovu detektor kovov, detektor kovov, 6350 md, shrxy kovové puzdro, detektor pod vodou, strieľať cieľ.

  • Typ Napájania: Napájané Batériou
  • Aplikácia: Verejnej bezpečnosti skontrolujte, Polícia zisťovanie, Potápanie
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Záruka: 12 mesiacov
  • Hĺbka Vody: 30 m pod vodou
  • Poplachový režim: biele led svetlo
  • Batérie: 1x 9V batéria (nie je súčasťou)
  • Certifikácia: CE
  • Pohotovostný Prúd: 10 mAh
  • Detekcia Typu: Pulz Indukcie
  • Číslo Modelu: PI-750
  • DIY Dodávky: Kovoobrábanie
  • Funkcia: Pinpiont & Zacielenia
  • Názov Značky: Tekpoint
  • Detekcia spôsobom: 360 stupeň detekcie
  • S LCD Displej Alebo Nie: No

Súvisiace produkty