Bandáž Na Členok Spoločného Ochrancu Nohy Vyvrtnutie Ochrany Držiak Klip Corrector 2
Bandáž Na Členok Spoločného Ochrancu Nohy Vyvrtnutie Ochrany Držiak Klip Corrector 2
Sku: g179581
(0 Recenzie)
Novinka

€2.99 €3.69

Popis:

Bandáž Na Členok Spoločného Ochrancu Nohy Vyvrtnutie Ochrany Držiak Klip Corrector Čierna

Funkcie:

1. Bandáž na členok, cvičenia a rôzne podmienky: mierne a stredne nohy zranenia, zlomeniny, zápal šliach, chronické členok nestability, a ďalšie podmienky sa odporúča spôsobiť bolesť, opuch, nestabilita a členok nepohodlie. Tento chránič poskytuje dobrú oporu, aby sa zabránilo zraneniam počas cvičenia. Je to tiež skvelá voľba pre stabilizáciu členok počas denné športové aktivity.

2. Dôležité pohodlie a voľnosť pohybu: koleno podložky sú vybavené pevné a stabilné vonkajšieho plášťa, a odnímateľná podšívka je z opotrebovaniu, mäkká a priedušná, vlhkosti wicking, elastickej tkaniny, aby členok v pohode a pohodlné. Dizajn držiak uľahčuje dôležité voľnosť pohybu pri zohľadnení pohodlie a stabilitu.

3. Multi-funkčné ultra-tenký dizajn: ultra tenký dizajn, môžete nosiť väčšina obuv vo vnútri. Použite ľavé a pravé členky.

4. Inovatívne vlastnosti a účinky: je Vybavený dvoma tuhého vonkajšieho plášťa podporuje navrhnuté podľa anatomickej zásady, zníženie členok rotácie a predchádzanie aktívny / pasívny. Mäkké, priedušné odnímateľná podšívka poskytuje viac pohodlné nosenie skúsenosti a viac aj účinok. Dva mäkké a nastaviteľný spona popruhy, ktoré môžu byť prispôsobené.

5. Okamžité Upokojenie Pokožky, Pohodlie a Prevencia úrazov: členok, ortézy poskytuje okamžité upokojenie pokožky, členok, že je zranený, pričom je aktívny, pohodlné a stabilné postavenie, a umožňuje stálu podporu. Poskytujú dôveru a zabrániť kone z stabilizačný a zabraňuje každodennej činnosti pri výkone

Popis:

Materiál:Zmesové tkaniny

Pohlavie:Unisex

Platné športy:výron Členku, varus, väzu

Veľkosť:

Dĺžka Šírka Spodnej Dĺžka Kapela Dĺžka Šírka Pásma

S 21 8 9 20.4 4.5

M 23 8.7 9 22.2 4.5

L 24 9.3 9.3 23.8 4.5

Jednotky (CM)

Balené zahŕňajú:

Bandáž Na Členok*1

Štítky: ankl podporu, ankl, nohy vyvrtnutie, členok basketbal, členok držiak, podvrtnutie členku podporu, nohy, držanie tela, gotický horný žena, členok zábal, podvrtnutie.

  • Materiál: Zmesové Tkaniny
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty